Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Κρίσιμες αποφάσεις για τον Πήγασο

Πήγασος ΕκδοτικήΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://www.paron.gr/typologies/

Κρίσιμες διεργασίες στον Πήγασο. Ο Φώτης Μπόμπολας κάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων και μέλων του ΔΣ και τους ανακοίνωσε , σύμφωνα με πληροφορίες, πως θα εισηγηθεί το κλείσιμο των εντύπων του ομίλου (“Ημερησία” ,” Έθνος”, “Εθνος Κυριακής”, “Goal News”, απαντώντας στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του “‘Εθνους”.
Εάν δεν πρόκειται για “εκβιασμό” της ένωσης συντακτών για να σταματήσουν οι εργαζόμενοι την απεργία, τότε η προφανής ερμηνεία είναι πως η ιδιοκτησία του Πήγασου, εισηγμένη στο χρηματιστήριο, είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τον Τύπο, παραδεχόμενη, εμμέσω,ς την αποτυχία των μέτρων που εκπόνησε για την αντιμετώπιση της κρίσης. Στην επιστολή που είχε στείλει προς το ΧΑΑ, στις 30 Μαϊου, δήλωνε προς τους μετόχους της, πως “τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών αυτών είναι ήδη εμφανή και σε συνδυασμό με σχετική αναθεώρηση της πιστοδοτικής και πιστοληπτικής πολιτικής επιτυγχάνει διατήρηση της ρευστότητας των εταιριών με την προσμονή αναστροφής των αρνητικών συγκυριών της Ελληνικής οικονομίας.”
Μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Πήγασου από το χώρο, είναι προφανές πως δημιουργεί τις προυποθέσεις για να επιβιώσουν οι υπόλοιποι εκδότες, ή ακόμη και να μπουν άλλοι στην αγορά. Στην ΕΣΗΕΑ σε λίγη ώρα πραγματοποιείται έκτακτο ΔΣ για να δοθεί απάντηση στον εκδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου