Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Λιάνα Κανέλλη: Το Κ.Κ.Ε. είναι κατά των Αγανακτισμένων, γιατί δεν δέχονται μετανάστες!



 Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και γνωστή δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξη της σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, μας έλυσε την απορία γιατί το Κ.Κ.Ε. είναι κατά της πλατείας και του κινήματος των Αγανακτισμένων.


''Σε πλατεία όπου τίθενται όροι για την απέκδυση του προσερχόμενου από κάθε πολιτική του θέση και ιδέα δεν είναι...
πλατιά και ανοιχτή πλατεία. Αρχίζει ωραία και μπορεί να εξελιχθεί μοιραία σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Αλήθεια, μετανάστες δέχεται αυτή η πλατεία; Ή μήπως πρέπει να αλλάξουν και χρώμα και να κομίζουν πιστοποιητικό νόμιμης εκμεταλλευσιμότητάς τους ως τάξη ακαθάρτων;''

Οι μάσκες πέφτουν σιγά-σιγά για τους επαγγελματίες συνδικαλιστές και φαιοκόκκινους διεθνιστές ενός σκληρού σταλινικού μορφώματος με έδρα την Εκάλη.

Πηγή: συνέντευξη Λιάνας Κανέλλη στην Ελευθεροτυπία στον Φ. Παπούλια την Κυριακή 12 Ιουνίου

(agiovasilema: Κυρία Κανέλλη, επειδή  αρκετές φορές έχουμε επισημάνει τις -διαφοροποιημένες από το ΚΚΕ- θέσεις σας σε θέματα που αφορούν στον ελληνικό πολιτισμό και στην ελληνική εθνική ταυτότητα καθώς και στην αντίσταση κατά της Παγκοσμιοποίησης, αποφασίστε επιτέλους ποιούς στηρίζετε: Τους Έλληνες ή τους μετανάστες? Μιλάμε για διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες, με διαφορετικά βιώματα, διαφορετικούς πολιτισμούς, διαφορετικό παρελθόν και (ευχόμαστε) διαφορετικό μέλλον. Δεν μπορείτε να τσουβαλιάζετε τις διεκδικήσεις του Έλληνα εργάτη ή εργαζόμενου με τις απαιτήσεις του κάθε παράνομου που δεν θα έπρεπε καν να πατάει σε ελληνικό χώμα.)

2 σχόλια:

  1. Από την σιγουριά της Εκάλης έχουν προκύψει όλοι οι ευαίσθητοι, όλων των κομμάτων και των αποχρώσεων και των επαγγελμάτων. Από την Κανέλλη, μέχρι τον Αλαβάνο και την...Τατιάνα. Μεγάλη ευαισθησία ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ θα έπρεπε να μάζευε 20% τουλάχιστον από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους και ειδικά τώρα με την κατάσταση αυτή θα έπρεπε να είχε ποσοστό πάνω από 30%. Η χρυσή του ευκαιρία ήταν.

    Με αυτά που λέει όμως, τα περί διεθνούς αλληλεγγύης και μεταναστών, θα πάει και αυτό στο 5% και θα σβήσει. Μας σκοτώνουνε τα καθάρματα που έχουν πλημμυρίσει την χώρα και εμείς ακόμα συζητάμε για το δίκαιο του ξένου εργάτη? Μα γιατί να υπάρχει ξένος εργάτης και δη παράνομος? Για να αφήνει τον Έλληνα άνεργο και την Ελληνίδα βιασμένη και σκοτωμένη? Θα τρελαθούμε πια σ αυτή τη χώρα?

    Μετά μας κατηγορούν για ρατσιστές. Ναι κύριοι, ρατσιστές γίναμε δεν ήμασταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή