Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Προσοχή σε όλους!! Ενδεχόμενο ύπουλο σενάριο Παπανδρεου για το Μεσοπρόθεσμο! Βλέποντας τα σκούρα πάει να το περάσει ως πράξη νομοθετικού περιεχομένου για να μην βασιστεί σε νόμο!!

Αποκαλυπτουμε το ύπουλο σενάριο Παπανδρεου για το Μεσοπρόθεσμο!

αναδημοσίευση από το http://www.olympia.gr/


Θα το περάσει σαν πράξη νομοθετικού περιεχομένου ώστε να μην χρειαστει να βασιστεί σε νόμο. (Ο κύριος Κασιμάτης σωστά το έθεσε στο Κόντρα πριν από λίγο, αλλά το σενάριο εντέλει είναι αυτό, δηλαδή πράξη νομοθετικού περιεχομένου και όχι νομοθετικό διάταγμα)

Ένα απο τα εφιαλτικά ύπουλα σενάρια για τις κινήσεις Παπανδρεου αποκαλύπτει σήμερα το ΟΛΎΜΠΙΑ.
Η αυριανή έκτακτη συνάντηση Παπούλια – Παπανδρεου εγείρει πολλα ερωτηματικά και φουντώνει τα σενάρια εκλογών.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός μπορεί να κάνει άλλη μια κίνηση – ΜΑΤ για την καταστροφή της χωρας.
Πηγαίνει στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο με νομοθετικό διάταγμα και κλείνει τη Βουλή. Έτσι, μέσα σε 60 μέρες η οποία κυβέρνηση προκύψει θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Η κύρωση του συνεχίζει το αντισυνταγματικό μνημόνιο, η δεν το επικυρώνει χρεοκοπωντας τη χώρα.
Το γεγονός ότι δεν πρόκειται να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση περιπλεκει τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου