Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Μερικές διαπιστώσεις για τη Γερμανία του 2011

Ήρθα να ζήσω στη Βαυαρία εδώ και έξι μήνες, έχοντας στο μυαλό μου ότι έρχομαι σε ένα από τα πιο ισχυρά κράτη της Ευρώπης.

Αντικρίζω καθημερινά Γερμανούς πολίτες οι οποίοι απλά και παθητικά εκτελούν εντολές της εξουσίας, χωρίς ουδεμία αντίδραση ουσιαστική.
Οι άνθρωποι δεν ασχολούνται καν με όλα εκείνα που τους ενοχλούν.
Ένα παράδειγμα.
Το τελευταίο διάστημα ο Γερμανικός οργανισμός τηλεπικοινωνιών Deutsche Telekom αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα ολόκληρες περιοχές να μην έχουν Internet για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Σε ερώτηση μου γιατί δεν παραπονούνται η απάντηση ήταν τι να κάνουμε,θα το φτιάξουν!!!
Κανένα τηλεφώνημα, κανένα σχόλιο στα blogs απλά περιμένουν.
Πάμε παρακάτω.
Μου έκανε εντύπωση ότι πολύ σπάνια έβλεπα αστυνομία, είτε στην πόλη
...
είτε στους αυτοκινητόδρομους,
Σχολιάζοντας το σε φίλο αστυνομικό η απάντηση με σοκάρισε.
Έχουμε εντολή από το υπουργείο να κινούμε μηχανές και αυτοκίνητα όσον το δυνατόν λιγότερο για εξοικονόμηση βενζίνης!!!!!!!!!!!
Έπαθα πλάκα είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει στη Γερμανία?
Και ενώ η εγκληματικότητα συνεχώς ανεβαίνει ο Γερμανός πολίτης δεν αντιδρά διότι απλά είναι πεπεισμένος ότι έτσι πρέπει να γίνει αφού το αποφάσισε η κυβέρνηση.
Ίσως να φταίνε τελικά τα chemtrails με τα οποία ψεκάζονται συχνά οι Γερμανικές πόλεις!
Φυσικά σε παρατήρηση μου ένα πρωί σε παρέα 10 ατόμων για το ότι ο ουρανός ήταν γεμάτος από αυτά , άρχισαν να με κοιτάνε περίεργα διότι ούτε καν ήξεραν τι είναι chemtrails και τι επιπτώσεις έχουν στον άνθρωπο.
Αυτά και άλλα πολλά από τη Γερμανία του 2012.
Είμαστε τυχεροί που είμαστε Ελληνες φίλοι μου και ζούμε σε ευλογημένο τόπο αν δεν είχαμε δυστυχώς τα λαμόγια τους πολιτικούς τα πράγματα θα ήταν πολύ καλλίτερα.
Αλλά προτιμώ να είμαι Έλληνας με όλα τα μύρια προβλήματα, παρά ξενέρωτος
Γερμανός.

ΥΓ.  Έχω πάθει πλάκα από τις πολλές αργίες που έχουν στη Βαυαρία και μετά μιλάνε για μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/2011_12.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FUqwtJ+%28tromaktiko%29

1 σχόλιο:

  1. Οι Γερμανοί είναι βέβαια ζώα, αλλά διεφθαρμένα και κακά ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή