Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Εξαρθρώθηκε συμμορία Πακιστανών απαγωγέων.Είχαν κάνει 5 απαγωγές σε τέσσερις μήνες.Πού είναι οι ΜΚΟ να σπεύσουν να υπερασπιστούν τους φουκαράδες...απαγωγείς?


Κάτι παραπάνω από μια απαγωγή το μήνα βγαίνει στον εγκληματικό μέσο όρο της συμμορίας από το Πακιστάν..

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών, που απήγαγαν κατ’ επάγγελμα ομοεθνείς τους και στην συνέχεια εκβίαζαν τους συγγενείς των απαχθέντων, στο Πακιστάν και στην Ινδία, προκειμένου να τους καταβάλλουν λύτρα για να τους απελευθερώσουν.
Από τους δράστες συνελήφθησαν τρεις (3) Πακιστανοί υπήκοοι, ηλικίας 26, 22 και 21 ετών, που είχαν αρχηγικό ρόλο και αναζητούνται τέσσερις (4) ακόμη αλλοδαποί, που τους βοηθούσαν στη φύλαξη των απαχθέντων.
Η δράση της ομάδας ξεκίνησε πριν από 4 μήνες και τερματίσθηκε με τη σύλληψή τους, την 9-6-2011. Στο διάστημα αυτό είχαν απαγάγει έναν (1) 24χρονο Πακιστανό, δύο (2) Ινδούς ηλικίας 29 και 26 ετών, καθώς και δύο ακόμη Πακιστανούς που δεν είχαν καταγγείλει την απαγωγή τους.
Κατά την διάρκεια της κράτησης των απαχθέντων, τους ασκούσαν σωματική και ψυχολογική βία και τους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα που είχαν μαζί τους.
Την 9-6-2011 εντοπίσθηκαν οι χώροι κράτησης των απαχθέντων
...
, στην Κυψέλη, έγιναν έρευνες παρουσία Εισαγγελέα και συνελήφθησαν οι τρεις (3) δράστες, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις.
Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δράστες έλαβαν εκβιαστικά από τους συγγενείς των απαχθέντων, συνολικά το χρηματικό πόσο των 43.000 ευρώ για να τους απελευθερώσουν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. http://www.eglimatikotita.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου