Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!

apo http://www.olympia.gr/ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
Επίθεση στον σιδερένιο φράχτη και απόπειρα να μπουν διαδηλωτές στην Βουλή. Κάποιοι επιχειρούν να μπουν μέσω της Γαλλικής πρεσβείας. Αυτοσυγκράτηση… Μην τους χαρίσουμε την μεγαλύτερη διαδήλωση όπως έγινε με τον Κλίντον.
Πάνω από 500 τα άτομα που προπηλάκισαν την πρωθυπουργική πομπή. Νεράντζια, αυγά και μπουκάλια στις καλογυαλισμένες λιμουζίνες.
Aναστέλλεται από τις 12 μ.μ. η απεργία των δημοσιογράφων!
8 βίαιες προσαγωγές στην Β. Κωνσταντίνου σε πολίτες που επιχείρησαν να προσεγγίσουν βουλευτές! Για κάντε μια βόλτα από το Μουσείο και αφήστε τους απλούς πολίτες φίλοι της ασφάλειας…
Πολύ περίεργος ο ρόλος των εργατοπατέρων ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που συγκεντρώνονται στο Μουσείο. Έγιναν προσαγωγές ατόμων μέσα από την συγκέντρωση. Μην τολμήσετε εργατοπατέρες να κάνετε τα βαποράκια των παρακρατικών. Απλώς μην τολμήσετε. Η συγκέντρωση των ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν προβοκάρεται.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΤΟΝΗ. “ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ” ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!
ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ!
Έφτασε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια. 10,000 άτομα, αμφίβολο εάν θα ανέβουν την Όθωνος.
Καταφθάνουν και οι πορείες από την Σταδίου. Το αδιαχώρητο αυτή την στιγμή. Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι να βοηθήσουν στην περιφρούρηση και τα μάτια ανοιχτά.
Έκλεισαν όλοι οι γύρω δρόμοι. Ο κόσμος καταφθάνει κατά εκατοντάδες από όλες τις κατευθύνσεις.
Μεγάλη προσέλευση του κόσμου.
Μικροεπεισόδια πριν από λίγο με διμοιρία ΜΑΤ, αξιοθαύμαστη η πρωτοβουλία του κόσμου να τραβήξει τους θερμόαιμους. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Η διμοιρία βρέθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος χωρίς αιτία με αποτέλεσμα όπως ήταν λογικό να υπάρξει ένταση. Ας ελπίσουμε ότι ήταν επιχειρησιακό λάθος και όχι εσκεμμένη κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου