Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Τῶ ΔΝΤ ῥήμασι πειθόμενος

Δεν πάει σε εκλογές δηλώνει ο ΓΑΠ. Δεν τον νοιάζει ο κόσμος που ξεσπάει σε όλη την Ελλάδα. Δεν ενδιαφέρεται που δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Δεν τον ενδιαφέρει να καταστρέψει την χώρα ή αν γραφτεί στην ιστορία ως νέος Τσολάκογλου ή Εφιάλτης. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα ακόμη κι αν εξαφάνιζε την χώρα απ’τον χάρτη.
Είναι εμφανές ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μείνει πιστός στα αφεντικά του, να ξεπουλήσει την χώρα αφού την απαξιώσει, να χαρίσει το αίμα του λαού του.
Μόνος του πορεύεται, δεν παραιτείται και δεν αφήνει τον λαό να εκφραστεί. Πιστός στην αποστολή του που ακόμη δεν έχει εξετελέσει.
Στήνει φράχτες γύρω απ την Βουλή, φυτεύει κουκουλοφόρους να προβοκάρουν τις διαμαρτυρίες, μιλάει για συναίνεση σε προκαθορισμένες αποφάσεις, τρομοκρατεί τον λαό ότι δεν θα πάρουμε την 5η δόση ενώ οι ίδιοι οι δανειστές μας λένε ότι θα καταβληθεί, εξαπολύει τα παπαγαλάκια του να σπείρουν πανικό παντού.
Κάνει ότι θα έκανε κάθε δικτάτορας που χάνει την εξουσία και προσπαθεί να διατηρήσει την καρέκλα του λίγο ακόμη.
Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όμως εσείς δεν είστε η δημοκρατία, είστε μια σάπια τυραννία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου