Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Τυχόν συγκάλυψη της Siemens θα σημάνει και την κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού

Όταν υπάρχουν 161 επίορκοι πολιτικοί που χρηματίστηκαν για να διευκολύνουν το Γερμανικό πλιάτσικο στην Ελλάδα, είναι αντιληπτό ότι η εξάρθρωση της συμμορίας γίνεται θεωρητικά αδύνατη.
Η συγκάλυψη όμως και ο τρόπος με τον οποίον θα μεθοδευτεί θα σημάνει και την κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού. Αυτό πρέπει όλοι να το θεωρούν δεδομένο και να λάβουν τα μέτρα τους.
Αυτοί που θα διασωθούν σε ενδεχόμενη παραγραφή δεν είναι κομματικοί σχηματισμοί αλλά μονάδες που θα υψώσουν ανάστημα απέναντι στην ομερτά των εγκληματιών. Σε αυτούς θα ανήκει και η επόμενη μέρα.

Είναι λοιπόν άσκοπη η προσπάθεια των χρεωκοπημένων ΜΜ”Ε” σε συνεργασία με τους επίορκους τραπεζίτες του μνημονίου και τα καθάρματα των υποκλοπών / τηλεπικοινωνιών να πιάσουν τα πόστα ώστε να συνδέσουν την επιβίωση των εκδοτικών συγκροτημάτων με την αποσιώπηση του εγκλήματος.
Έχουν ήδη χάσει το παιχνίδι. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο διαδίκτυο. Εδώ θα βγεί το πραγματικό πόρισμα και δεν θα μπορέσει κανείς να το αναχαιτίσει. http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου