Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Μη ζορίζετε άλλο τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας με αναγκαστική απαλλοτρίωση, γιατί θα πάθετε ό,τι και με τα διόδια.

Απώλεια οικοδομησημότητας = Απώλεια αξίας της ιδιοκτησίας*. Πως μπορούν να αντιδράσουν οι πολίτες στα μέτρα της τίνας;


Απώλεια οικοδομησημότητας = Απώλεια αξίας της ιδιοκτησίας*.Απώλεια αξίας της ιδιοκτησίας* = ΑπαλλοτρίωσηΣκεφτήκατε ποτέ ότι αν τα πάρουν στο κρανίο οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τους απαλλοτριώνετε την αξία της ιδιοκτησίας τους –με την άρση οικοδομησημότητας- των ιδιοκτησιών τους- τι μπορούν να κάνουν;
(Δείτε τι κάνανε στις αυξήσεις των τελών κυκλοφορίας, με την παύση κυκλοφορίας οχημάτων, στα διόδια... και στις αυξήσεις των εισητηρίων, με το κίνημα δεν πληρώνω...)

Να  μερικά:…

Να προσφύγουν δικαστικά στα Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά δικαστήρια για αποζημίωση.

Να προσφύγουν απαιτήσουν δικαστικά στα Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά δικαστήρια την επιστροφή των φόρων που πλήρωσαν για αυτά τα ακίνητα, ως άρτια και οικοδομήσιμα ακίνητα!

Να αφήσουν δάνεια απλήρωτα που έχουν προσημειώσει, έτσι και αλλιώς αυτό που θα τους πάρει η τράπεζα, πλέον δεν έχει αξία!

Να αρχίσουν να καλλιεργούν -ή να αποψιλώνουν- ότι να ναι… οτιδήποτε δηλαδή δεν θα ταιριάζει στο «περιβάλλον» ή γενικότερα… Στην τελική ιδιοκτησία τους είναι η γη, δεν έχει γίνει απαλλοτρίωση!

Να αρχίσουν να πουλούν την γη σε λαθρομετανάστες –με προσύμφωνα πώλησης-
Έτσι οι (λάθρο) μετανάστες αυτοί θα έχουν δικαιώματα (ΟΓΑ, να κάνουν έναρξη επιχείρησης κλπ)

Να αρχίσουν να πουλούν τη γη σε τούρκους, αυτοί έχουν λεφτά να αγοράσουν…

Να νοικιάσουν την γη σε βοσκούς –μαζί με όμμορες ιδιοκτήτες- σε τσελιγκάδες, οι οποίοι με την βοσκή της περιοχής δεν θα αφήσουν κολυπηθρόξυλο και η περιοχή θα γίνει απροσπέλαστη για τους πολίτες από τα τσομπανόσκυλα…

Θέλετε και άλλα;;
Άλλη μέρα, σήμερα ακούμε και τις δικές σας ιδέες!!


*Με δεδομένο ότι η γεωργική γη -υψηλής παραγωγικότητας- στην οποία δεν μπορεί κάποιος να οικοδομήσει (χωράφια σε κάμπους κλπ) κοστίζει 500€ εώς 2000€ το στρέμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου