Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Αυτά τα τρία παλικάρια γιατί δεν πήραν θέση για την προχθεσινή βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα?


Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα του Αγ. Παντελεήμονα, στα οποία είδαμε τα ΜΑΤ να ορμάνε με μένος μέσα στην εκκλησία, πετώντας χημικά σε γιαγιάδες και παιδάκια και χτυπώντας ακόμα και τον παπά που ήταν στην πόρτα, μας δημιουργήθηκαν ορισμένες απορίες: To Λαός και ο κ. Καρατζαφέρης, πήραν συγκεκριμένα εκλογικά ποσοστά, έχοντας κάνει λάβαρο το πρόβλημα των μεταναστών στην Ελλάδα και την υπόσχεση να αγωνιστούν προκειμένου να επιτύχουν άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών από τη χώρα.
    Ο κύριος Πλεύρης, αρέσκεται να μιλάει στη Βουλή για την αύξηση της εγκληματικότητας, των βιασμών, των δολοφονιών και του παρεμπορίου που έχουν προκύψει απο την ανεξέλεγκτη είσοδο των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, αλλά για τα προχθεσινά γεγονότα και τη στάση της αστυνομίας τι έχει να πει ?
        
          Ο κύριος Γεωργιάδης, ο οποίος ακούραστα εμφανίζεται στα κανάλια και τις τηλεοράσεις για το ίδιο θέμα, γιατί, μετά τα προχθεσινά γεγονότα περιορίστηκε σε ανακοινώσεις τύπου κατά τις οποίες ενοχοποιούσε τους ''αριστεριστές'' και τους ''Χρυσαυγίτες'?. Αυτοί έδειραν τον κόσμο? Αυτοί έσπασαν την εκκλησία? Αυτοί πέταξαν χημικά στις ηλικιωμένες και τα παιδιά? Αυτοί έδειραν τον παπα? Για τον δολοφονικό ρόλο της αστυνομίας γιατί δεν κάνατε ούτε μισή αναφορά κύριε Γεωργιάδη?

Όσο για τον κύριο Βορίδη, δε λησμονούμε κάτι προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε ως ακροδεξιός υποψήφιος για το Δήμο Αθήνας, πολλά χρόνια πριν προσχωρήσει στο Λαός,  ούτε το περιεχόμενό τους που ήταν ιδιαίτερα εχθρικό προς τους αλλοδαπούς, σε μια εποχή που ούτε στο ελάχιστο δεν άγγιζε την τραγικότητα της σημερινής κατάστασης.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, πού ήτανε προχθές αυτά τα παλικάρια και γιατί δεν έχουν βγάλει ούτε μια ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους κατοίκους της περιοχής και καταδίκης των αστυνομικών δυνάμεων?  Είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι οι λόγοι είναι ψηφοθηρικοί λόγω του μεγάλου αριθμού αστυνομικών που ψηφίζουν το κόμμα τους...

Όσο για τους τρελούς πανηγυρισμούς από μέρους των αστυνομικών που ακούγονται στο παρακάτω βίντεο στην φετινή κοπή πίτας της ΕΛ-ΑΣ για τον κ.Γεωργιάδη, επειδή -επαναλαμβάνουμε ότι- είμαστε καλοπροαίρετοι, τους θεωρούμε εντελώς τυχαίους.

Agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου