Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πουλήστε μας τα νησιά σας απένταροι Έλληνες και μαζί και την Ακρόπολη!!!

Τα γερμανικά γουρούνια, επιμένουν στις προκλήσεις. Αυτά που έλεγαν πριν από 1 χρόνο, λένε και σήμερα. Εμείς θα κάτσουμε ακόμα μια φορά άπραγοι απέναντι στις χυδαιότητές τους?

Το παρακάτω βίντεο αναφέρεται στις προκλητικές απαιτήσεις που είχαν τολμήσει να ξεστομίσουν πριν από ένα περίπου χρόνο.

 http://www.youtube.com/watch?v=zyD8_xejeFs


Έναν χρόνο μετά από εκείνη την περίοδο τη γεμάτη ανθελληνικό μίσος και προκλήσεις από τα ποταπά γερμανικά έντυπα, έρχονται και νέες προκλήσεις, φρέσκιες και σημερινές, προερχόμενες  από τον σύμβουλο της Χιτλερο-Μέρκελ:


''Η Ελλάδα θα πρέπει να ασφαλίσει το χρέος της με τα αγαθά που διαθέτει, όπως τα νησιά, έτσι ώστε να πείσει τις αγορές ότι τα χρήματα που δανείζεται δεν θα χαθούν ''

Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να λέει η Ελλάδα, σύμφωνα με το Γερμανό “σοφό” δεν μπορεί να πείσει τις αγορές ότι θα μπορέσει να ξεπληρώσει τα δάνεια. Οι αγορές θέλουν κάτι πιο... χειροπιαστό:

"Τα δημόσια αγαθά αποτελούν σταθερή ασφάλεια. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια κατάσταση που θα νικήσει τον ψυχολογικό πόλεμο" αναφέρει. "Τα νησιά πάντα θα αξίζουν περισσότερα από τα χρέη της χώρα, έτσι δεν χρειάζεται να πουληθούν"
λέει ο πολύς κύριος Μπλουμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου