Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Ακόμα να επέμβει ο εισαγγελέας για την κυρία Τρέμη;

Τζαβάρας VS Mega
Πριν από 3 χρόνια, διώχθηκε και καταδικάστηκε ο πρώτος blogger για “προτροπή σε κακουργηματική πράξη” (κακούργημα). Πολλοί δεν την γνωρίζουν αυτή την ιστορία όπως και δεν γνωρίζουν ότι η δίωξη – ταυτοποίηση εξπρές έγινε μετά από μήνυση του κυρίου διευθυντή ειδήσεων του MEGA.
Η επίμαχη φράση ήταν “Αν θα σε …”, απευθυνόμενη στον διευθυντή ειδήσεων και ο εισαγγελέας δέχθηκε ότι αποτελεί τεκμηρίωση του εγκλήματος.
Χθες το βράδυ λοιπόν, η κυρία Τρέμη από το υψηλής τηλεθέασης δελτίο του ίδιου καναλιού, ξέχασε το “Αν” και είπε ξεκάθαρα απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του λαού της Ηλείας ότι “Θα σας πάρουν με τις πέτρες”.
Το εάν κάποιος χωνεύει ή όχι τον Τζαβάρα, τους βουλευτές και την δημοκρατία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Στο κάτω κάτω, με την ψήφο του λαού πάνε στην βουλή.
Το να εκτοξεύει απειλές όμως η κυρία Τρέμη από την θέση ισχύος μίας ΑΕ που όχι μόνο δεν εκπροσωπεί τον λαό αλλά ιδιωτικά συμφέροντα, αυτό είναι θέμα δημοκρατίας και σεβασμού στο πολίτευμα.
Εάν δεν επέμβει ο εισαγγελέας σημαίνει ότι η δικαιοσύνη συγκαλύπτει μία σειρά προκλητικών θέσεων και λειτουργεί με δύο μέτα και δύο σταθμά.
Εάν νομίζει η Ελληνική δικαιοσύνη ότι η υπάλληλος μίας ΑΕ έχει το δικαίωμα να απειλεί το πολίτευμα, τότε λειτουργεί αντισυνταγματικά και συγκαλύπτει. Εάν η κυρία Τρέμη απευθύνεται με αυτό το ύφος σε θεσμικούς λειτουργούς που φέρουν κάποιες χιλιάδες ψήφους του Ελληνικού λαού,
εάν η κυρία Τρέμη πιστεύει ότι ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος δύναται να χάσει τον θεσμικό του ρόλο με μερικές πέτρες στο κεφάλι,
εάν η κυρία Τρέμη μείνει ατιμώρητη,
Τότε απλά η ίδια η δικαιοσύνη έχει καταλύσει το πολίτευμα.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου