Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ

Όσοι παρακολούθησαν της εκπομπή «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» του κ. Στέφανου Χίου, στο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL, το βράδυ του Σαββάτου, 15/1/2011, είδαν σίγουρα το αποκλειστικό video με τα επεισόδια που διαδραματίσθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
–Είδαν ορισμένους αστυνομικούς των ΜΑΤ να ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στον Ιερό Ναό του Παντελεήμονος και να κτυπούν Έλληνες πολίτες, επειδή αντιδρούσαν στην διοργάνωση συναυλίας υπέρ των λαθρομεταναστών, που διοργάνωσαν οι «δημοκρατικές» και «προοδευτικές» δυνάμεις του τόπου μας.
–Είδαν επίσης τους ίδιους αστυνομικούς να σπάνε με τα γκλομπς, τα τζάμια της πόρτας του Ναού.
–Είδαν επίσης τους ίδιους αστυνομικούς να ρίχνουν χημικά μέσα στην Εκκλησία.
–Είδαν ακόμη τον ιερέα να εμποδίζει την εισβολή των Ελλήνων;;; αστυνομικών στην Εκκλησία, φράζοντας κυριολεκτικά με το σώμα του την είσοδο. Δεν γνωρίζω αν και πότε θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο το video αυτό, αλλά νομίζω ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL, έχει την ιερή και ηθική υποχρέωση να το διαδώσει. Παρακολουθώντας την προβολή του σχετικού video, ένοιωσα ναυτία, αποτροπιασμό, και οργή. Η εικόνα των αστυνομικών, να επιτίθενται σε πολίτες μέσα στην Εκκλησία όπου κατέφυγαν για να προστατευτούν, με συγκλόνισε. Ανακάλεσα στην μνήμη μου σκηνές του παρελθόντος, όταν κάποιος «έσκισε» ένα τεφτέρι που, οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας με αγαστή σύμπνοια και σε «ανεπιτήδευτη» συνεργασία με τους μουσουλμάνους εγκληματίες-λαθρομετανάστες, ονόμασαν κοράνι. Άμεση ήταν τότε η αντίδραση και των αντιπαραγωγικών κοπριτών της ενημέρωσης, που τα έφαγαν και εξακολουθούν να τα τρώνε μόνοι τους. Και τι δεν είπαν από τα πουλημένα στην εξουσία μικρόφωνά τους. Και τι δεν έγραψαν οι βουτηγμένες στον βόρβορο πέννες τους. Προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων, από φασίστες, ακροδεξιούς, κλπ, κλπ.
 
Είμαι περίεργος τώρα να δώ ἤ και να ακούσω, αν οι μεταπράτες της κατευθυνόμενης ενημέρωσης θα βρούν έστω και μια λέξη για να στηλιτεύσουν την προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων,  η οποία συνετελέσθη με την εισβολή και τον ξυλοδαρμό πολιτών από αστυνομικούς μέσα σε εκκλησία. Φοβούμαι όμως, ότι οι απαλλοτριωμένη έναντι ευτελούς τιμήματος συνείδησή τους, δεν θα τους το επιτρέψει.
 
Δεν είμαι, ούτε παριστάνω τον φανατικό θρήσκο. Δεν είμαι ούτε παριστάνω τον κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονος. Δεν είμαι ούτε παριστάνω τον ρατσιστή. Είναι όμως βέβαιο ότι, αν αυτά που συμβαίνουν είναι το δείγμα της δημοκρατίας στην Ελλάδα, δεν θέλω να είμαι ούτε να παριστάνω τον δημοκράτη.
Α.Α.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Αφού δείτε το video με τα επεισόδια, να διαβάσετε πως ενημερώνουν τους πολίτες οι «έγκριτες» εφημερίδες. Τότε θα αντιληφθείτε τι σημαίνει ενημέρωση από τις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Και να φανταστεί κανείς πως υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να τις αγοράζουν. Το χαρτί υγείας είναι πάντως πιο φτηνό και σίγουρα πιο «καθαρό».
ΤΟ ΒΗΜΑ
Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο
Μικρής έκτασης επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν δύο συλλήψεις και 13 προσαγωγές σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και ακροδεξιών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο. Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής, για να αποφύγουν τα δακρυγόνα, κατέφυγαν στο εσωτερικό του Ιερού Ναού και λίγο αργότερα αποχώρησαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κράνη και κρατώντας ξύλα επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο, στην οδό Αχαρνών, όπου ήταν συγκεντρωμένα περισσότερα από 600 άτομα που συμμετείχαν νωρίτερα σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
….οι ιερείς της εκκλησίας εγκατέλειψαν αμίλητοι το ναό του Αγίου Παντελεήμονα.
(σ.σ. ο ιερέας που φαίνεται στο video, είναι σύμφωνα με την πληροφόρηση της εφημερίδας, κάποιος χρυσαυγίτης μεταμφιεσμένος σε παπά….)
Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου