Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Άγρια χτυπημένη από Πακιστανούς μια άτυχη γυναίκα στα Πατήσια.Να χαίρεστε τον πολυπολιτισμό σας αλήτες του κοινοβουλίου!

Προειδοποιούμε, ότι οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές.


ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13.30 ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟ-ΜΠΙΖΟΥ ΑΞΙΑΣ 2 ΕΥΡΩ.
Π. Μ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_1056.html#more

Σχ.agiovasilematos: Ως πότε κοπρίτες της Βουλής?? Ως πότε θα είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε υπό λαθροκατοχή? Ως πότε θα σκοτώνουν ανυπεράπιστες γυναίκες και παιδιά? Ως πότε θα τα κρύβετε?? Είστε αλήτες, είστε μεγαλύτεροι αλήτες από αυτά τα απολίτιστα φτωχοκαθάρματα!

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗς ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή