Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΠΛΑΣΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Μπιν Λάντεν– Οι New York Times λένε ότι έριξαν τη σορό του σε θάλασσα του Αφγανιστάν, χωρίς η χώρα να έχει.... θάλασσα!!!

Απεσύρθη ως πλαστή η φωτογραφία του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν –Λένε ότι έριξαν τη σορό σε θάλασσα του Αφγανιστάν, χωρίς να η χώρα να έχει θάλασσα!
Πλαστή η όχι η φωτογραφία του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν; Λένε ότι έριξαν τη σορό σε θάλασσα του Αφγανιστάν, χωρίς αυτή η χώρα να περιβάλλεται από θάλασσα!
Τα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα είχαν...
.
 μεταδώσει σήμερα μια φωτογραφία ενός άντρα που μοιάζει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, με το πρόσωπό του να είναι παραμορφωμένο.
Από την πρώτη στιγμή τα διεθνή δίκτυα είχαν προειδοποιήσει ότι δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί αν η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι όντως του αρχηγού της Αλ Κάιντα.
Λίγο αργότερα, φέρεται να παραδέχθηκαν ότι πρόκειται για μια φωτογραφία που προφανώς δεν απεικονίζει τον Μπιν Λάντεν, με αποτέλεσμα να την αποσύρουν άμεσα, λέγοντας ότι ίσως να πρόκειται και για πλαστή.
“Ήταν πράγματι μια πλαστή φωτογραφία, είχε ήδη κυκλοφορήσει στο Ίντερνετ το 2009″ εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράνα Τζαουάντ, ο επικεφαλής του γραφείου στο Ισλαμαμπάντ του Geo TV, του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού δικτύου στο Πακιστάν.
Σχεδόν σύσσωμα τα διεθνή μέσα ενημέρωσαν απέσυραν την εν λόγων φωτογραφία, την ώρα που έχουν ξεσπάσει έντονες επιδοκιμασίες από τη διεθνή κοινότητα, τους αμερικανούς πολίτες που κατά χιλιάδες πανηγυρίζουν για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν, ενώ σύμφωνα με τους New York Times η σορός του μεταφέρθηκε από το Πακιστάν στο Αφγανιστάν και την έριξαν στη θάλασσα, χωρίς ωστόσο, να αναφέρεται το ακριβές σημείο.
Μεγάλο ερώτημα, προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η πληροφορία μεταδίδεται από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, με μια λεπτομέρεια: Το Αφγανιστάν δεν περιβάλλεται από θάλασσα!
Το σώμα ενός μουσουλμάνου νεκρού πρέπει να πλυθεί από άνδρες μουσουλμάνους και να ταφεί το συντομότερο δυνατόν, συνήθως τις πρώτες 24 ώρες μετά το θάνατο.
Λευκό σάβανο καλύπτει το σώμα, το οποίο είτε ενταφιάζεται, είτε ποντίζεται. Το γεγονός ότι η σορός του Μπιν Λάντεν ρίχθηκε στη θάλασσα, σε οποιοδήποτε σημείο έχει δυο στόχους: πρώτον να μην υπάρχει μνημείο λατρείας για τους μουσουλμάνους και δεύτερον να μην υπάρχουν ίχνη και αναφορές για το θάνατό του.
Μέλος της Αλ-Κάιντα της Υεμένης παραδέχθηκε το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί “καταστροφή” για το τρομοκρατικό δίκτυο.
H ανακοίνωση του θανάτου από τον Αμερικανό πρόεδρο
Το θάνατο του ιδρυτή της Αλ Κάιντα ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεοπτικό διάγγελμα του προς τον αμερικανικό λαό. Πρόσθεσε ότι η σορός του βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών δυνάμεων. 
“Σήμερα το βράδυ είμαι σε θέση να ανακοινώσω στους Αμερικανούς και σε όλο τον κόσμο ότι οι ΗΠΑ ηγήθηκαν της επιχείρησης που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, επικεφαλής της αλ Κάιντα, ενός τρομοκράτη που ευθύνεται για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών“, δήλωσε ο Ομπάμα στο έκτακτο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό από το Λευκό Οίκο. “Αποδόθηκε δικαιοσύνη”, υπογράμμισε ο αμερικανός πρόεδρος.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του
Τέσσερις άνθρωποι εκτός από τον Οσάμα μπιν Λάντεν σκοτώθηκαν στην αμερικανική επιχείρηση εναντίον της κατοικίας του αρχηγού της αλ Κάιντα, περίπου 50 χλμ. βόρεια του Ισλαμαμπάντ, ανακοίνωσαν αμερικανοί αξιωματούχοι.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από μια “μικρή ομάδα”, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει διευκρινίσει αν την αποτελούσαν μέλη της CIA ή των ειδικών δυνάμεων. Ένας από τους γιους του μπιν Λάντεν, δύο άντρες προφανώς συνεργάτες του και μια γυναίκα σκοτώθηκαν στην διάρκεια της 40λεπτης επιχείρησης. Επίσης τραυματίστηκαν άλλες δύο γυναίκες. Αρκετές γυναίκες και παιδιά βρίσκονταν μέσα στην κατοικία.
Ο μπιν Λάντεν σκοτώθηκαν από τα πυρά της ομάδας κρούσης, της οποίας κανένα μέλος δεν τραυματίστηκε, τόνισε αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. “Ήταν μια ιδιαίτερα επικίνδυνη επιχείρηση”, δήλωσε και πρόσθεσε πως ένα πακιστανικό ελικόπτερο συνετρίβη εξαιτίας “μηχανικής βλάβης”, αναγκάζοντας όλα τα μέλη της ομάδας να επιβιβαστούν σε άλλο για να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση.

Το συγκρότημα όπου ζούσε ο μπιν Λάντεν ολοκληρώθηκε πριν από πέντε χρόνια. Είναι καλά προφυλαγμένο με ψηλούς τοίχους και συρματοπλέγματα. Οι πρώτες πληροφορίες ότι ο μπιν Λάντεν πιθανόν να βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή έφτασαν στις αμερικανικές αρχές το Σεπτέμβριο του 2010, σύμφωνα με αξιωματούχους. http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου