Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ


Μένω στα βασανισμένα Πατήσια, όπου η κατάσταση με τα ναρκωτικά και τις μαύρες ιερόδουλες έχει ξεφύγει ως γνωστόν από καιρό από κάθε όριο.

Έχοντας παλιότερα διαβάσει στο site σας την καταγγελία ενός γείτονα Πατησιώτη για τις μαύρες που κρατάνε ένα σεντόνι στη μέση του δρόμου για να κάνει από πίσω του τη «δουλειά» της με τον πελάτη μια τρίτη, θα ήθελα να προσθέσω ένα ... ακόμη περιστατικό σχεδόν εξίσου εξωφρενικό.

Όπως μου εξομολογήθηκε τις προάλλες σε άθλια ψυχολογική και σωματική κατάσταση ένας σχεδόν ηλικιωμένος πελάτης στο μαγαζί μου στα Πατήσια (όπου μένει και ο ίδιος, αν και δεν θέλει πλέον να βγει από το σπίτι του), όταν πριν λίγες μέρες έστριψε από την Καυταντζόγλου σε ένα από τα στενά αμέσως κάτω από την Πατησίων ήρθε αντιμέτωπος με τέσσερις μαύρες ιερόδουλες, εκ των οποίων η μία τον άρπαξε από τα.....
γεννητικά όργανα, ενώ οι υπόλοιπες άρχισαν να τον θωπεύουν και να τον τραβολογούν, προσκαλώντας τον πιεστικά- καταλαβαίνετε για τι.

Εκείνος κατάφερε τελικά να ελευθερωθεί, να τους ξεφύγει και να συνεχίσει να περπατά, όταν αισθάνθηκε έναν φοβερό πόνο και σωριάστηκε στο δρόμο. Αν μπορείτε να το πιστέψετε, οι τέσσερις του είχαν εκσφενδονίσει μια πέτρα, η οποία τον βρήκε (για καλή του τύχη) στην πλάτη!

Το πιο επώδυνο κομμάτι της εμπειρίας του όμως ήταν όταν απευθύνθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Πατησίων (το οποίο σημειωτέον, βρίσκεται δυο στενά πιο πάνω): του απάντησαν ότι έχει ψηφιστεί πρόσφατα νόμος που επιτρέπει την ελεύθερη πορνεία!

Αυτό που εγώ θέλω τώρα να ρωτήσω είναι ποια συμπεριφορά εξοργίζει περισσότερο: αυτή των οργάνων της «τάξης», η αδράνεια του θύματος που δεν τους βούτηξε από το γιακά και δεν τους απείλησε με καταγγελία ή και μήνυση για την κοροϊδία, την αδιαφορία ή και άρνηση να του παράσχουν οποιουδήποτε είδους βοήθεια;(δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της περιοχής καλούμε σε βοήθεια για παρόμοιο περιστατικό βίας μεταξύ μαύρων νταβατζήδων, πρόσφατα εισπράξαμε την αλήστου μνήμης απάντηση από όργανο της τάξης: «δεν έχουμε εντολή να τους συλλαμβάνουμε»!)

Ή μήπως πρέπει να κατηγορήσουμε λίγο και τους «αξιοσέβαστους» Έλληνες μεσήλικες κυρίους που συνεννοούνται στα μουλωχτά με τις (υγειονομικά ανέλεγκτες, ανήλικες) μαύρες ιερόδουλες στις γωνίες της Πατησίων, μόλις πέσει το φως της μέρας (ως γνωστόν, όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά);

Οι υπόλοιποι όμως τί φταίμε;

Σας ευχαριστώ πολύ
Ένας δεύτερος αγανακτισμένος Πατησιώτης
(Δημοσιεύτηκε στο http://www.eglimatikotita.gr/)
 
(agiovasilema: Αυτή είναι η εικόνα της Αθήνας κύριοι της Κυβέρνησης. Αυτή είναι. Χαρείτε την. Είναι η απάντηση στα ''μέτρα'' που ανακοινώσατε για την αναβάθμιση του κέντρου της πόλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου