Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Φωτορεπορτάζ από την εταιρεία “κέλυφος”-''φάντασμα'' που θα εκποιήσει τον δημόσιο πλούτο της Ελλάδας μας (έτσι νομίζει…)

O George Credit χτύπησε ένα κουδούνι από την πολυκατοικία αφού δεν υπήρχε αντίστοιχο με το όνομα της εταιρείας… Η γηραιά κυρία Smith του απάντησε λέγοντας: “Παιδίμ’ δεν υπάρχ’ τέτοιου πράμα ιδώ.” (μετάφραση δική μας)
Με μεγάλη σοβαρότητα ξεκίνησαν οι αποκρατικοποιήσεις…
Το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι προσέλαβε, εκτός από την Εθνική Τράπεζα, και μια εταιρία ονόματι CC&C Advisors Ltd, για την παροχή υπηρεσιών όσον αφορά στην υποστήριξη του σχεδιασμού του προγράμματος Αναδιαρθρώσεων, Αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων εν γένει, ύψους 15 ως 50 δις ως το 2015.
Η εταιρία CC&C Advisors Ltd ιδρύθηκε στις 14-12-2010 και έχει μετοχικό κεφάλαιο 1 λίρα Αγγλίας.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες (κλικ για μεγένθυση) στη διεύθυνση που δηλώνει ως έδρα.


Αυτή είναι μια άποψη της οδού Leather Lane, στον αριθμό 100 της οποίας έχει την έδρα της η εταιρία συμβούλων. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για ...
δρόμο υψηλού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος!!


Και αυτό είναι το κτίριο όπου «στεγάζεται» η εταιρία:Δείτε πιο κοντά τον πρώτο όροφο… εκεί είναι η έδρα της:


Δεν ξέρω αν θα σας εκπλήξει, αλλά κανένα κουδούνι δεν έγραφε την επωνυμία της. Χτύπησα το appartment 1, που είναι δηλωμένο ως έδρα, και η κυρία που μου απάντησε μου είπε ότι δεν υπάρχει εταιρία με τέτοιο όνομα.

Το Υπουργείο με νεότερη ανακοίνωσή του, δεν αρνείται ότι προσέλαβε την εν λόγω ανύπαρκτη εταιρία, συνεχίζει όμως την ανακοίνωση: «Το στέλεχος το οποίο παρέχει υπηρεσίες…». Υπονοεί δηλαδή ότι ολόκληρη η εταιρία είναι ένα στέλεχος.
Δεν αναφέρει όμως το όνομά του, το λόγο για τον οποίο έπρεπε να προσληφθεί υπό το μανδύα ανύπαρκτης εταιρίας, το αν προηγήθηκε διαγωνιστική διαδικασία ή ήταν απευθείας ανάθεση σε «δικό μας παιδί…»
George Credit
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου