Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

1 Μαΐου 2001, μια διαφορετική Πρωτομαγιά%25CE%25B5%25CE%25BC%25CF%2580%25CF%2581%25CF%258C%25CF%2582.jpg
Imf (: Δ.Ν.Τ.)
Αυτοκτονίες καθημερινά στην Επικράτεια
Βιασμοί, ληστείες, δολοφονίες, ειδεχθή εγκλήματα
Κατάργηση κεκτημένων, κερδισμένων με αίμα και θυσίες

Απολύσεις
Πολιτικοί διωγμοί
ΧΥΤΑ και Κερατέα
Υπατία
Κλείσιμο νοσοκομείων
Περικοπές μισθών σε φτωχούς
Αποδεκατισμός συντάξεων μικροσυνταξιούχων
Άκρατος Νεοφιλελευθερισμός
Υποταγή – δουλοπρέπεια – yesmen
Πεφωτισμένοι Αγγλοσάξωνες σύμβουλοι, εταιρειών της 1 λίρας στερλίνας
Μίζες βαφτισμένες χορηγίες, είναι ο μερικός απολογισμός των 18 μηνών και ένας Θεός ξέρει τι άλλα είναι μερικά από αυτά που θέλετε.

Αλλά, ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Και εμείς είμαστε Ο Κυρίαρχος Λαός
Ότι πουλούσατε, πουλήσατε. ‘Οτι φάγατε, φάγατε.
Αρκετά πλέον με τα υποκινούμενα και ...
ενεργούμενα ανδρείκελά σας.
Ο Εθνικός Ζόφος ας τελειώσει την 1η Μαΐου 2011 για την Ελλάδα μας.
Το χρωστάμε στους προγόνους μας, στα παιδιά μας. Στους εαυτούς μας.
Έλληνας Εργαζόμενος
"Στην Ελλάδα σήμερα τα κόμματα λειτουργούν ως συντεχνίες συμφερόντων …. Η ζημιά είναι ανήκεστη φοβάμαι ….. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν έχουν ούτε καν τις νοητικές απαιτήσεις, το επίπεδο διανοητικής ανάπτυξης για να αντιμετωπίσουν την κρίση αυτή….. Δεν ξεχωρίζει ο ικανός από τον ανίκανο, ο εργατικός από τον ράθυμο, είμαστε όλοι ισοπεδωμένοι …

Αποκεφαλίσανε το λαό και τον αφιονίσανε με τα ποδόσφαιρα , τον κρατικό τζόγο.
Ο κρατικός τζόγος αποβλέπει στην εξ-ηλιθίωση των μαζών, στο να πάψουν οι πολίτες να κρίνουν, να μη μπορούν να διακρίνουν …. απλώς εδραιώνεται βαθύτερα το πελατειακό σύστημα"
Χρήστος Γιανναράς.

Χρήστος Γιανναράς είναι σύγχρονος Έλληνας καθηγητής Φιλοσοφίας, Θεολογίας και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1935. Σπούδασε θεολογία στην Αθήνα και φιλοσοφία στη Βόννη και το Παρίσι. Είναι διδάκτωρ φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης και της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου)
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου