Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΟΝ Ή ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ?Φωτογραφική επιμέλεια ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Να ένα θέμα που για κάποιους είναι τροφή...Όχι για σκέψη, αλλά για θεωρίες περί μικρών περίεργων πλασμάτων που ζουν μέσα σε σπηλιές, παλιά σπίτια, δάση κ.τ.λ. Το συγκεκριμένο ον (δώστε του εσείς ταμπέλα πχ καλικάντζαρος, εξωγήινος, ποντίκι, αρουραίος και μπουρου μπουρου) το βρήκαμε μέσα σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο σπίτι στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο λόγος που σας το παρουσιάζουμε είναι μήπως βρεθεί κάποιος (σοβαρός κατά προτίμηση)και πει και σε μας τι πραγματικά είναι(για τον υπαρκτό κόσμο).
Προσωπικά θα λέγα ότι είναι ένας άτυχος αρουραίος. Σίγουρα η στάση του σώματος αλλά και η όλη εικόνα του μας μπερδεύει αλλά..
.
ας το ρίξουμε και λίγο στην ''τρελή''. Ενημερωτικά σας λέω ότι είχε και ουρά....
Περιμένουμε email η σχόλια με τις απόψεις σας....
Διαβάστε περισσότερα: http://paysanias.blogspot.com/2011/05/blog-post.html#ixzz1LS8Anc45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου