Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Mετά από τον βασιλικό γάμο, ο πλανήτης γνωρίζει και τους ...γυμνοκώληδες βασιλικούς συγγενείς.

Σκάνδαλο: Ο αδερφός της Pippa γυμνός! Δες τις απίστευτες φωτό!

Σκάνδαλο: Ο αδερφός της νύφης φωτογραφίζεται γυμνός κατ' επανάληψιν.

Δεν πρόλαβε το πριγκιπικό ζευγάρι να κλείσει μια εβδομάδα παντρεμένοι και το πρώτο σκάνδαλο ξέσπασε για να τους ταράξει.
Μπορεί η βασιλική οικογένεια να έχει τον πρίγκιπα Harry ως μαύρο πρόβατο της οικογενείας, που πίνει, μεθά, φιλιέται δημόσια και έχει gay friendly προφίλ, όμως και οι Middletons δεν πάνε πίσω.
Εκτός, λοιπόν, από την Pippa Middleton, που όλοι αποθέωσαν τα οπίσθιά της, έρχονται τώρα κάτι γυμνές φωτογραφίες του James Middleton, αδερφού των κοριτσιών Kate και Pippa, που προκαλούν σάλο. Στη μία φωτογραφία ο James είναι ολόγυμνος με τα πόδια σταυροπόδι, σε στυλ βασικό ένστικτο και στην άλλη με εσώρουχο έχοντας το ένα χέρι στα αχαμνά του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου