Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

ΓΑΠ: Θεωρώ ότι είναι ντροπή να μην έχουμε...τζαμί. (Εμείς πάλι, θεωρούμε ότι είναι ντροπή να έχουμε Κυβέρνηση προδοσίας και ξεπουλήματος...)

Ο Πρωθυπουργός μας, αυτός ο τεράστιος στοχαστής, αυτό το εκπληκτικό μυαλό, ο άνθρωπος με τον κρυστάλλινο λόγο, ντρέπεται.... που δεν υπάρχει τζαμί στην Ελλάδα.
Εμείς πάλι ντρεπόμαστε που τελούμε υπό ισλαμική κατοχή και ζούμε σε καθεστώς τρόμου και πάνω από όλα γιατί η υποτιθέμενη ελληνική κυβέρνηση δεν είναι παρά μια παρέα δούλων και χαφιέδων των ξένων αρπακτικών. Παρόλα τα λάθη μας αξίζαμε κάτι καλύτερο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου