Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο νέος φρικιαστικός νόμος που θα στερεί ακόμα και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης από τους Έλληνες!

Ξαφνικά, μέσα στην παραζάλη της εξαπάτησης από τον Παπανδρέου και την παρέα του που γνώρισε σε facebook, γυμναστήρια και ποδηλατοβόλτες και τους έκανε Υπουργούς, μέσα στη δίνη της  οικονομικής αφαίμαξης, της κοινωνικής αποσύνθεσης, της πρωτοφανούς ανεργίας,  της κατάργησης όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, μετά από την καθημερινή βία που ασκούν οι ομάδες καταστολής (ΜΑΤ), σε όποιον πολίτη τολμήσει να αντισταθεί (Κερατέα, διαδηλώσεις, φορτηγατζήδες, αγρότες, εκπαιδευτικούς), μετά από τα ''πολυέξοδα'' υπουργιλίκια του κάθε Άκη, του κάθε Μαντέλη, του κάθε Πάγκαλου, του ...κάθε Σιφουνάκη, του κάθε Σπηλιωτόπουλου και Βουλγαράκη (και εκατοντάδων άλλων πράσινων και γαλάζιων μακρυχέρηδων τύπων) τα οποία θα πληρώνουν μέχρι και τα αγέννητα παιδιά μας, μετά από την ατιμωρησία όλων των ενόχων που κατασπάλησαν το δημόσιο χρήμα, μετά από την σχεδιασμένη και...
 μελετημένη λαθροεισβολή που μας κρατά σε καθεστώς τρόμου και καθημερινής τυραννίας, έρχεται και ο μέγιστος Καστανίδης να μας αποτελειώσει.

Εμπνεόμενος από τον άλλο παμμέγιστο αρχηγό του, τον στοχαστή, που έχει κάθε μέρα νέες ανθελληνικές εμπνεύσεις, σκέφτηκε ότι τώρα που γυρίζει η ρόδα για τον φουκαρά τον ελληνικό λαό και τώρα που μας έχουνε στριμώξει και δεν ξέρουμε από πού μας έρχονται τα χαστούκια, τώρα θα φτιάξουνε και νόμο που θα μας απαγορεύουν να ανοίγουμε το στόμα τους να μιλάμε για οτιδήποτε μας  φοβίζει. Γέμισε ο τόπος λαθρομετανάστες που δρουν ανεξέλεγκτα είτε μόνοι τους είτε με συμμορίες, βιάζοντας, κλέβοντας και δολοφονώντας τους δύστυχους πολίτες αυτής της χώρας και αντί να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν την ανατριχιαστική γενοκτονία και κοινωνική αποδόμηση, ετοιμάζουν νόμο με τον οποίο θα μας απαγορεύουν ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ να εκφράζουμε ακόμα και την δυσαρέσκειά μας ή το φόβο μας προς τους εγκληματίες αφροασιάτες και λοιπούς τυχοδιώκτες που αλωνίζουν τον τόπο μας!!!! Τα πρόστιμα που μας περιμένουν είναι τεράστια και η φυλακή σίγουρη ακόμα και έχουν περάσει μήνες από το αδίκημα...

Όλα τα θύματα των βιασμών, των κλοπών και οι οικογένειες των δολοφονημένων από αλλοδαπούς, θα κλείνουν το στόμα τους καταπίνοντας τη δυστυχία που τους βρήκε κάτω από τον φόβο μήπως το καταγγείλουν και αυτόματα θεωρηθούν ρατσιστές, φυλακιστούν  και τους δημευτεί η περιουσία.

Η προδοσία της χουντικής και ξεπουλημένης κυβέρνησης δεν έχει όρια. Είναι οι Εφιάλτες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν την Ελλάδα. Στο χέρι μας είναι να μην τους αφήσουμε. Το γνωρίζουμε όλοι. Στο χέρι μας είναι να τους κάνουμε να φύγουν νύχτα από τη χώρα και μετά θα αναλάβουμε να ξανακάνουμε τη χώρα μας κράτος και όχι ξέφραγο αμπέλι και μεζεδάκι του κάθε αρπακτικού.
Ήδη πολλά χωριά της Ελλάδας αυτοοργανώνονται και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις ορδές των αλλοδαπών κατακτητών. Η αδιαφορία της πολιτείας μοιάζει να δείχνει ότι αυτός ο τρόπος είναι  μονόδρομος πια για τους κατοίκους πόλεων και χωριών.

Μην ξεχνάμε την υποτιθέμενη ''ανοιχτή διαβούλευση'' http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012

στην οποία συζητούν και θα συζητούν  αυτόν τον φρικιαστικό νόμο για τις επόμενες 6 μέρες και είναι ανοιχτή σε σχόλια πολιτών.

Η προχειρότητα και η εμπάθεια αναδύονται σχεδόν σε κάθε άρθρο αυτού του εκτρώματος. Αναρωτιέται κανείς αν συντάχθηκε από νομικούς ή έξαλλα στελέχη των ΜΚΟ που βλέπουν να χάνουν το χρήμα...Το προτεινόμενο νομοσχέδιο θα πυροδοτήσει εκρηκτικές κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις. Η καταπίεση και η τρομοκρατία του λαού θα γεννήσει όχι μόνο πραγματική ξενοφοβία αλλά το πιο ισχυρό μίσος εναντίον των μεταναστών. Θα έχει κάνει ήδη μεγάλη ζημιά μέχρι να καταργηθεί ως αντισυνταγματικός νόμος.

Αν έχουν απομείνει κάποιοι λογικοί άνθρωποι στο Υπουργείο, ας αποσύρουν αμέσως  το γελοίο αυτό κείμενο, ζητώντας  συγγνώμη από τον λαό για την πρόσθετη ψυχική ταλαιπωρία στην οποία τον υπέβαλλαν. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των σχολίων, είναι ενδεικτικά του εκρηκτικού κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία. Οι οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου αγγίζουν το 95% !!!  Ας μην μας πιέζουν τόσο άγρια λοιπόν γιατί είμαστε ένα βήμα πριν από την κοινωνική έκρηξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου