Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Κάθε βράδυ γυρίζουν στους δρόμους του χωριού, εξοπλισμένοι με τσουγκράνες και κυνηγετικές καραμπίνες...

Όλα αυτά συμβαίνουν στο χωριό Αγια Μαυρα του δήμου Πηνείου. Οι κάτοικοι του χωριού τονίζουν ότι αναγκάστηκαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, για να αντιμετωπίσουν τους αλλοδαπούς που, όπως λένε χαρακτηριστικά ,τους έχουν κάνει να πετάγονται το βράδυ από τα κρεβάτια τους.

Oι περιπολίες των κατοίκων γίνονται με βάρδιες συνήθως το βράδυ. Εξοπλισμένοι με τσουγκράνες και με κυνηγετικές καραμπίνες οι κάτοικοι παίρνουν τους δρόμους ...
προσπαθώντας να πιάσουν επ' αυτοφώρω κάποιον από τους ληστές που συνήθως είναι ομάδες αλλοδαπών από χώρες όπως η Βουλγαρία και Αθίγγανοι.

Οι ληστές κλέβουν αρνιά, κότες και εργαλεία δουλειάς με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Πολλοί φτάνουν στο σημείο να κοιμούνται στους στάβλους για να τους πιάσουν. Από την πλευρά της η Αστυνομία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά καθώς η εγκληματικότητα διογκώνεται και το προσωπικό είναι ελάχιστο.

Σύμφωνα με το iliapress.gr, οι επικεφαλής των αστυνομικών αρχών της περιοχής δηλώνουν ότι έχουν γνωστοποιήσει το πρόβλημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και περιμένουν ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου