Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

Κανείς μα κανείς δεν θα τρομοκρατήσει τους Έλληνες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
Οι δρόμοι μας ανήκουν και είναι ελεύθεροι γιατί κάποιοι πρόγονοι μας ξέπλυναν τους οθωμανούς και ελληνόφωνους δυνάστες με το αίμα τους.
Αύριο δίνουμε την απάντηση στα παπαγαλάκια του τρόμου με μαζική συμμετοχή.

Όχι πίσω από τα καρακιτσαριά με τις εμπριμέ σημαίες και τα πανώ. Ελεύθεροι – ανεξάρτητοι – μαχόμενοι για το σύνολο. Για την πατρίδα και όχι για την κάστα και τα συμφέροντα του κάθε κερατά.
Επειδή το καθεστώς έχει πάντα τις ναζιστικές εφεδρείες του, για να καπελώσουν και να δυσφημίσουν την λαϊκή αντίσταση, ερχόμαστε σε...
 ευθεία ρήξη. Τις κουκούλες δεν τις βγάζουμε, τις ξεριζώνουμε.
Τους ρουφιάνους – προδότες – συνεταιράκια των Μαντελάκηδων τους ξέρουμε.
Τους “κόνδορες” της Μαρφίν τους ξέρουμε.

Τα φασισταριά του δουλεμπορίου επίσης τα ξέρουμε. Τα περιμένουμε μάλιστα αύριο στην Π****ων, για να ανακόψουν το κλίμα της άδολης οργής και του αγώνα.
Μην ξεχνάς: Είσαι τόσο καθαρός όσο ο σκοπός που υπηρετείς. Και όταν είσαι πραγματικά καθαρός, δεν φοβάσαι κανένα λερωμένο ρεμάλι, κανένα λαμόγιο, κανέναν “μπαμπούλα”. Ούτε με κράνος, ούτε με κουκούλα.
Πάμε δυνατά. Καλόν αγώνα... ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου