Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Μαρτυρικός θάνατος για δύο ηλικιωμένους στα χέρια των ληστών

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι δυο ηλικιωμένων στην Ελευσίνα

Τα δυο αδέλφια 80 και 79 ετών βρέθηκαν δεμένοι χειροπόδαρα, δίπλα τους δυο μαξιλάρια. Οι ληστές τους είχαν φιμώσει, 80χρονος και 79χρονη βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία.

Το σπίτι ήταν ανάστατο, οι ληστές το είχαν κάνει άνω, κάτω για να βρουν ό,τι πολύτιμο υπήρχε.

Φαίνεται ότι είχαν βάλει στο μάτι τους δυο ηλικιωμένους, όμως κανείς δεν γνωρίζει γιατί τους επιτέθηκαν με τόσο βίαιο τρόπο, γιατί τους σκότωσαν.

(Sxolio: Μην ασχολείστε με τις λεπτομέρειες θανάτων μερικών Ελλήνων πολιτών. Εσείς κοιτάξτε να φτιάξετε το νόμο που θα μας φυλακίζει άμα θίγουμε τους λαθρομετανάστες σας και δε βαριέσαι..Σιγά μην ασχολούμαστε με τους δολοφονημένους Έλληνες! Κάθε μέρα, κάθε μέρα, πού θα πάει, θα το συνηθίσουμε στο τέλος.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου