Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Άμα (Καστανίδη) είστε φαιδροί, να δείτε εμείς πόσο πιο γελοίους μπορούμε να σας κάνουμε να φαίνεστε. Περίπτωση ρατσισμού Νο4:

Στη Βούλα Αττικής, από (ρατσιστές)Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν (καημένοι) Γεωργιανοί ηλικίας 43, 28 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για (καημένες) «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδ/νση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής προέκυψε ότι οι (καημένοι) κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια του τελευταίου διμήνου, στη περιοχή της Βούλας, είχαν διαπράξει συνολικά δεκαπέντε (15) διαρρήξεις Ι.Χ.Ε αυτοκίνητων, από τα οποία αφαιρούσε τσάντες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα .

Στο μεταξύ στον ...
συνελήφθησαν άλλοι δύο(καημένοι) Γεωργιανοί ηλικίας 32 και 33 ετών κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».
Άλιμο Αττικής, από (ρατσιστές) Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Ειδικότερα οι ανωτέρω συλληφθέντες, μαζί με ομοεθνείς συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, η οποία εισέρχονταν σε οικίες, και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.
Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αλίμου προέκυψε ότι κατά τον τελευταίο δίμηνο, έχουν διαπράξει είκοσι έξι (26) διαρρήξεις ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ οικιών και αναλυτικά:
  • Εννέα (9) στη περιοχή του Αλίμου.
  • Εννέα (9) στη περιοχή της Γλυφάδας.
  • Τέσσερις (4) στη περιοχή της Ηλιούπολης.
  • Τέσσερις (4) στη περιοχή του Π. Φαλήρου.
Εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων (κοσμήματα, τιμαλφή) που θα παραμείνουν στο Τ.Α. Αλίμου για να επιδειχθούν και αποδοθούν στους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ παθόντες, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου