Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η αποκάλυψη του Στρος Καν, είναι μήνυμα προς τον ελληνικό λαό για έγερση….

Εμείς εκτιμούμε πως η αποκάλυψη του κ. Στρος Καν, για την οποία γράψαμε το πρωϊ (Βόμβα. Στρος Καν αδειάζει Παπανδρέου.) είναι μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εγερθεί από το λήθαργό του και να πάρει τις αποφάσεις του. Αν θέλετε όμως την προσωπική μας γνώμη, τίποτε δεν πρόκειται να συμβεί και αυτή τη φορά. Είναι τόσο ισχυρή η προπαγάνδα του καθεστώτος, που δεν πρόκειται να κουνηθεί τίποτα. Άλλωστε, λίγο πολύ όλοι έχουμε αντιληφθεί τι έχει συμβεί και όμως το ανεχόμαστε. Μας το έχουν δώσει λίγο λίγο σε φέτες σαν το σαλάμι και ...
το έχουμε ήδη χωνέψει. Το γιατί, είναι ανεξερεύνητο και μάλλον αρμοδιότητα άλλων επιστημόνων.

Πρώτα προσπάθησε να αφυπνίσει τον ελληνικό λαό ο πρώην υπουργός των οικονομικών της Γερμανίας κ. Π. Στάϊμπερκ, όταν αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε ενημερώσει τον κ. Παπανδρέου για την οικτρή οικονομική κατάσταση της οικονομίας μας, την περίοδο που κυβερνούσε ακόμα η Νέα Δημοκρατία και πριν ο κ. Παπανδρέου αρχίσει το γνωστό σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», αλλά, κάτω από την προπαγάνδα του καθεστώτος, κανείς μας δεν συγκινήθηκε.

Έπειτα, προσπάθησε να μας αφυπνίσει ο πρόεδρος του Γιουρογκρούπ κ. Γιούνκερ, όταν αποκάλυψε ότι ο κ. Παπανδρέου συκοφαντούσε τη χώρα μας διεθνώς ως διεφθαρμένη. Προσπάθησε πάλι να το κάνει και πριν λίγες ημέρες, όταν αποκάλυψε την….. κρυφή συμφωνία της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, αξίας 50 δις, όμως και πάλι η προπαγάνδα του καθεστώτος μας καθήλωσε στον καναπέ.

Πλήθος διεθνών οικονομολόγων προσπάθησαν, όλο αυτό το διάστημα να μας αφυπνίσουν, καταγγέλλοντας ότι το μνημόνιο οδηγεί σε αδιέξοδο και ότι καλύτερα ήταν να είχαμε κηρύξει στάση πληρωμών ή και να είχαμε βγει από το ΕΥΡΩ, αλλά το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του καθεστώτος, τους διέβαλε ως αργυρώνητους και ότι τάχα έχουν συμφέροντα από την πτώχευση της χώρας. Έτσι και πάλι εμείς βυθιστήκαμε στον καναπέ μας, με το τηλεκοντρόλ και το φραπέ στα χέρια.

Πρόσφατα, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας κ. Χέλμουτ Σμίτ, προσπάθησε ο άνθρωπος να μας αφυπνίσει αποκαλύπτοντας ωμά ότι η μη πτώχευση της Ελλάδας δεν εξυπηρετεί την ίδια αλλά τις γερμανικές, γαλλικές και αγγλικές τράπεζες, αλλά και πάλι το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας, μας έκανε να το περάσουμε στο ντούκου.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΔΝΤ κ. Στρός Καν, προσπάθησε πριν λίγες μέρες να μας αφυπνίσει λέγοντας πως το μνημόνιο απέτυχε, αλλά δεν κατάφερε τίποτα.

Σήμερα και πάλι ο ίδιος προσπαθεί να μας αφυπνίσει, αποκαλύπτοντας πλέον ωμά τον κ. Παπανδρέου ενώπιον του λαού, λέγοντας ουσιαστικά πως, ο πρωθυπουργός μας, αντί να κοιτάξει να συμμαζέψει τα του οίκου του και να προσπαθήσει να βρει λύση μέσα στην ΕΕ, αυτός από την αρχή που ανέλαβε την πρωθυπουργία, εντελώς ανεξήγητα, ήθελε να πάει στο ΔΝΤ, εκβιάζοντας μάλιστα την ΕΕ και βάζοντας με τον τρόπο αυτό το ΔΝΤ μέσα στην ΕΕ.  Να δείτε που και πάλι η πανίσχυρη προπαγάνδα του καθεστώτος θα μας κλείσει τα μάτια, διαβάλλοντας τον κ. Στρος Καν, ότι θέλει να παίξει μάλλον προσωπικά παιχνίδια με την προεδρία της Γαλλίας και άλλα τέτοια.
Εμείς τώρα ξέρουμε. Όλοι αυτοί θέλουν το κακό μας.
Καναπέ λοιπόν και βαθύ ύπνο..
Α, και μην ξεχάσετε και τον φραπέ…

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02/blog-post_3457.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου