Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ! ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

Αυτό είναι το πρόσωπο του βιαστή της Πάρου!


Για να δούμε τώρα τι ήταν αυτό που ανάγκασε δικαιοσύνη και αστυνομία να κρύψουν το πρόσωπό του;
Ποιοι θα πρέπει τώρα να ψάχνουν λαγούμια να κρύψουν το δικό τους τομάρι;

Το Πρώτο Θέμα ανακάλυψε τον Πακιστανό που σακάτεψε την 15χρονη στην Πάρο.

Τις φωτογραφίες τράβηξε (και μπράβο του!!!) ο Φρίξος Δρακοντίδης.

4 σχόλια:

  1. Το Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ, κάτι λέει για ένα τεκμήριο αθωότητας...Αυτό είναι το φοβερό μυστικό (!),που "ανάγκασε" τη δικαιοσύνη και την αστυνομία,εν μέσω ποινικής προδικασίας,να κρύψουν το πρόσωπό του.Το να μη γνωρίζεις κάτι,δεν είναι κακό.Κακό είναι,να μη γνωρίζεις και να δηλώνεις γνώστης.Ψιλά γράμματα για τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι μόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί χρησιμοποιούν «το τεκμήριο αθωότητας» για να κρύψουν από τη δημοσιότητα δικαστικές έρευνες και υποθέσεις που δεν βολεύουν κάποια εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ετσι, άλλες φορές επιβάλλεται στα διάφορα ΜΜΕ η εφαρμογή του και άλλες φορές επιβάλλεται η καταστρατήγησή του, ανάλογα με την συγκυρία και ποιον αφορά.

      Διαγραφή
  2. Τεκμήριο αθωότητας φίλε @ανώνυμε 11:21?
    Σε ένα κάθαρμα που ταυτοποιήθηκε το dna του και ομολόγησε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες?
    Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να υποστηρίξει το τεκμήριο αθωότητας σε αυτό το απόβρασμα? Και γιατί το τεκμήριο αθωότητας δεν το έχουν χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποι που οδηγούνται με χειροπέδες και χωρίς καμία προφύλαξη από φωτογράφους και δημοσιογράφους, για πολύ μικρότερα αδικήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το Πακιστανικό κτήνος που σακάτεψε το κοριτσάκι, όλοι θυμήθηκαν το περίφημο ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ. Όταν ο μπάτσος σκότωσε τον Γρηγορόπουλο, τότε ναι,,,,,,που κάηκε όλη Αθήνα για έναν άλλο αθώο 15χρονο, δεν είχατε ισχυριστεί το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ. Μόνο για τον Πακιστανό σας έπιασε ο πόνος. Απευθυνομαι στον σχολιαστή που μιλαει για την προστασια του τέρατος. Ένα παιδι χαροπαλεύει φίλε και εσείς οι Συριζαίοι δεν βρίσκετε μισή κουβέντα παρηγοριάς για το παιδί, παρά μόνο για τον Πακιστανό βιαστή και δολοφόνο του. Θα πρέπει να ντρέπεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή