Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.
Αυτή η υπόθεση με το κορίτσι που χαροπαλεύει, τον αδίστακτο Πακιστανό που την έλιωσε και τους ντόπιους  Έλληνες εργοδότες του που τολμούν και βγαίνουν στα κανάλια και δίνουν συνεντεύξεις για το ''πόσο καλό παιδί'' ήταν ο παράνομος εγκληματίας που απασχολούσαν με μαύρη εργασία, αναδύει τέτοια μπόχα που δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις...

Τα δεδομένα είναι πολλά και αλυσιδωτά:

O Ραγκούσης ο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ υπουργός του λαθρονόμου τον οποίο έφερε κατ'εντολήν της Πακιστανικής κυβέρνησης και η ξαδέλφη του η Νταλάρα , είναι από την Πάρο.
Ο δήμαρχος Βλαχογιάννης είναι ΠΑΣΟΚ.
Η συγκεκριμένη περιοχή είναι αγαπημένος προορισμός πολλών Υπουργών του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΓΑΠ
Οι ντόπιοι τουριστικοί ''επιχειρηματίες'', απασχολούν παράνομους μετανάστες, χωρίς ποτέ κανείς να τους κάνει έλεγχο.
Σπεύδουν όλοι οι τοπικοί φορείς και αρχές να κουκουλώσουν ένα έγκλημα που ''κραύγαζε''.
Ο Πακιστανός, βρίσκει αμέσως άκρες διαφυγής προς το Πακιστάν και μάλιστα με επιδοτούμενα εισιτήρια μέσα απο την Πρεσβεία τους.
Ο Πακιστανός δράκος συλλαμβάνεται και τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρησης με πίτσες και φαγητά της επιθυμίας του, καθώς επίσης και με ικανοποίηση της απαίτησής του να εξεταστεί από ιατροδικαστή έπειτα από ισχυρισμούς του ότι ''κακοποιήθηκε'' από τον πιτσαδόρο και τον φρουρό.
Οι αρχές, δείχνουν πρωτοφανή και εξαιρετικά προκλητική σπουδή στην κάλυψη του προσώπου του Πακιστανού, πότε φορώντας του full face κουκούλα και  πότε τοποθετώντας  ακόμα και αστυνομικό σε ρόλο κασκαντέρ-σωσία του κατηγορουμένου.
Ο επιχειρηματίας εργοδότης του κτήνους, αντί να  δεχθεί εξονυχιστικούς ελέγχους, δίωξη και συνέπειες για τις παραβάσεις του, βγαίνει και δίνει συνεντεύξεις σαν να είναι ο ήρωας και όχι ο άνθρωπος που έδινε στέγη και δουλειά σε έναν εγκληματία θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές όχι μόνο των πελατών του, αλλά και ολόκληρης της περιοχής.


Όλα αυτά βρωμάνε, αναδύουν πράσινη μπόχα και μακάρι να γίνουν η αφορμή να σπάσει το απόστημα του σύγχρονου δουλεμπορίου.
agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου