Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

-Συνελήφθησαν στην Νάξο οι Αλβανοί ληστές-δολοφόνοι;
(ΦΩΤΟ>Κουρδιστό Πορτοκάλι)

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν στην Νάξο οι Αλβανοί ληστές που σκότωσαν τον ταξιτζή στην Νάουσα της Πάρου, όταν επιχείρησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν.
Ο ταξιτζής και σύζυγος της κόρης της Βίκυς Μοσχολιού είχε παρκάρει το ταξί του στη πιάτσα της Νάουσας μόλις 30 μέτρα από την Alpha Bank.
Όταν είδε τον έναν από τους ληστές να βγαίνει από την τράπεζα όρμησε και τον ακινητοποίησε.
Τότε ένας συνεργός των δραστών που βρισκόταν έξω από το υποκατάστημα τον πυροβόλησε εν ψυχρώ 3 φορές στο κεφάλι.
πηγή : kourdistoportokali.com

(agiovasilema: Τελικά, οι πληροφορίες για σύλληψη των Αλβανών δεν επιβεβαιώθηκαν. Συνεπώς, η φήμη αυτή δεν πρέπει να ισχύει.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου