Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;;Δεν του έδωσαν δουλειά οι μοναχοί κι εκείνος τους…εκδικήθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που μας έρχονται από το Περιβόλι της Παναγίας, ένας Γεωργιανός είναι ο κύριος ύποπτος για τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει το βόρειο τμήμα της χερσονήσου, φτάνοντας μέχρι την Ουρανούπολη!
Ο αλλοδαπός που συνελήφθη πριν από λίγο, ζήτησε χθες εργασία από Αγιορείτες στα κτήματα του Μονοξυλίτη, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Τότε, για να τους εκδικηθεί (!!!) φεύγοντας έβαλε φωτιά στην περιοχή, η οποία γρήγορα επεκτάθηκε!
Για ό,τι νεότερο έχουμε, θα σας ενημερώσουμε. Δυστυχώς, η φωτιά συνεχίζει να καίει ό,τι βρει μπροστά της, παρά την κινητοποίηση των Μονών, της Πυροσβεστικής και απλών προσκυνητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου