Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση με τον Πακιστανό-τέρας? Γιατί τον προστατεύουν με τόσο προκλητικό τρόπο???
pakistanos-maska

Με μάσκα full face για να μην μπορεί κανείς να φωτογραφίσει το πρόσωπό του...

 Να μην μπορεί κανείς να δει το πρόσωπο ενός αδίστακτου βιαστή-δολοφόνου? Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία? Ποιος και γιατί τον καλύπτει??????? Οι αστυνομικοί , έφθασαν στο σημείο να βιαιοπραγήσουν εναντίον ενός δημοσιογράφου που επιχείρησε να φωτογραφίσει το κτήνος!!!

Ο δημοσιογράφος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Σύρου, επειδή επιχείρησε να φωτογραφίσει το κτήνος, μιλάει στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι">
Δημήτρης Πόπωτας> Με συνέλαβαν βίαια και με κράτησαν μια ώρα. Έδειχναν υπερβολική ευαισθησία για τον Πακιστανό...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στη Σύρο με πρωταγωνιστές τους ντόπιους σερίφηδες.
Αντί να δείξουν το πρόσωπο του Κτήνους από το
.....
Πακιστάν στη κοινή γνώμη, όπως σωστά έκαναν ακόμη και με επιχειρηματίες για οικονομικές παραβάσεις-Γιαννίκος, Κουρής, Γαβαλάς κλπ-του φόρεσαν κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Κόντρα ακόμη και στην υπόσχεση του Δένδια κατεβάσει τις κουκούλες!
Και σαν να μην έφτανε αυτό οι ντόπιοι σερίφηδες που αρχικά έκαναν λόγο για ατύχημα -ενώ τα βράχια ήταν βαμμένα με αίμα και το πρόσωπο της Μυρτώς πολτοποιημένο-συνέλαβαν τον αστυνομικό συντάκτη του «Πρώτου Θέματος» Δημήτρη Πόπωτα, ο οποίος επιχείρησε να φωτογραφίσει το Κτήνος.
Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» μίλησε  πριν λίγο μαζί του.
-"Ήταν γύρω στις 11.30 το πρωί στην Εισαγγελία Σύρου, όταν επιχείρησα να πλησιάσω προς το μέρος του κρατούμενου και να τον φωτογραφίσω με το κινητό μου. Τότε ένας αστυνομικός με χτύπησε στα χέρια με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει κάτω το κινητό-εργαλείο δουλειάς στη προκειμένη περίπτωση. Αμέσως μετά με συνέλαβαν και μου έκαναν προσαγωγή χωρίς να μου εξηγούν το λόγο. Κι αυτό παρότι έχω ειδική εξουσιοδότηση από το υπ. Δημόσιας Τάξης και τους το επεσήμανα. Με κράτησαν πάνω από μία ώρα χωρίς λόγο…Μου κάνει εντύπωση η ευαισθησία της τοπικής αστυνομίας για τον Πακιστανό…"
Προφανώς οι αστυνομικοί της Σύρου στο πρόσωπο του Πακιστανού βλέπουν την αιματηρή διάψευση της θεωρίας του ατυχήματος πίσω από την οποία κάποιοι κρύφτηκαν τις πρώτες ώρες. Κι αυτά ενώ είχε προηγηθεί  και ξυλοδαρμός του επιχειρηματία-εργοδότη του Πακιστανού.
Η «ευαισθησία» της αστυνομίας είναι ανεξήγητη και θα πρέπει να προκαλέσει την επέμβαση του Νίκου Δένδια...
http://www.kourdistoportocali.com/articles/13156.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου