Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ-ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ
Από την αρχή αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας, χωρίς να είμαστε αστυνομικοί ή εγκληματολόγοι, ήμασταν απόλυτα βέβαιοι ότι ευθυνόταν αλλοδαπό κάθαρμα ή αλλοδαπά καθάρματα που έδρασαν ως ομάδα. Ένα παιδάκι μαζεμένο, από σοβαρή οικογένεια, μέρα μεσημέρι, να φύγει 20 λεπτά από τη μάνα του και να βρεθεί σε αυτή την ημιθανή κατάσταση, χτυπημένο τόσο άσχημα, σχεδόν πνιγμένο και χωρίς ρούχα, τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ότι του συνέβη, οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος;

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτές οι απλές σκέψεις που κάναμε όλοι οι Έλληνες, ήταν παράλογες για τις αρχές και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εν χορώ ανακοίνωναν ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια και μάλλον πρόκειται για ατύχημα. Το γεγονός πως το κορίτσι ήταν χωρίς τα ρούχα του, προφανώς ήταν λεπτομέρεια που δεν τους απασχόλησε. Τα σημάδια από στραγγαλισμό στο λαιμό, επίσης ήταν κάτι που δεν σήμαινε τίποτα για τους κυρίους αυτούς που έσπευσαν να συγκαλύψουν άρον άρον το έγκλημα.  Ο ξενοδόχος , ιδιοκτήτης ενός πανάκριβου ξενοδοχείου, απασχολούσε παράνομα και κατά παράβαση της νομοθεσίας, διάφορα λαθρο- καθάρματα σαν και τον δράστη-τέρας, χωρίς να γνωρίζει τίποτα άλλο για δαύτους και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή όλων των πελατών του αλλά όπως αποδείχθηκε και όλων των κατοίκων του νησιού, μόνο και μόνο επειδή είχε φθηνά εργατικά χέρια. Φυσικά, σαν αυτόν τον ξενοδόχο, λειτουργούν οι περισσότεροι στα
.....
νησιά και στα τουριστικά μέρη και εδώ αρχίζουν οι ευθύνες των αρχών. Της εκάστοτε  τοπικής αστυνομίας και του Δημάρχου.Η συγκεκριμένη
τοπική αστυνομία δεν μπόρεσε να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα και ο
Δήμαρχος του νησιού, (μάθαμε ότι έχει τελειώσει και Παιδαγωγική
Ακαδημία ο άνθρωπος αυτός…), από την πρώτη στιγμή μιλούσε για
”ατύχημα”, έδινε συνεντεύξεις στα κανάλια εκφράζοντας τη λύπη του
για το κοριτσάκι που …γλίστρησε και έπεσε από τα βράχια.
Να προσθέσουμε σε όλους αυτούς και έναν ιατροδικαστή στην αρχή, που με
βεβαιότητα μίλησε για ….ατύχημα και απουσία βιασμού. Αυτός ο τύπος
μπορεί να ήταν τόσο άσχετος και αλμπάνης ή απλά εξυπηρετούσε με τη
σειρά του ορισμένα συμφέροντα; Τη σκυτάλη στην παραπλανητική ενημέρωση πήραν διάφορα καθεστωτικά μέσα και sites που έκαναν λόγο για ατύχημα.

Όσο περνούσαν οι μέρες, τόσο η τραγική μητέρα εξακολουθούσε να αντιστέκεται στο σάπιο σύστημα που ήθελε να πνίξει το έγκλημα, τόσο εξακολουθούσε να αντιδρά στις δηλώσεις του Δημάρχου Βλαχογιάννη, και πάνω από όλα , εξακολουθούσε να φωτογραφίζει τον δράστη τον οποίο είδε (η παρατηρητικότητα και το ένστικτο της μάνας, αποδείχθηκε ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση ότι είναι αλάνθαστα) να περνάει και να κοιτάζει παράξενα το παιδί της, Με την επιμονή της ΜΑΝΑΣ λοιπόν και την ανάθεση υπόθεσης σε δικηγόρο, αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν τις έρευνες για μια τόσο  ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ  ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Ευτυχώς, οι αστυνομικοί της Αθήνας λειτούργησαν μεθοδικά και έφθασαν στον Πακιστανό - τέρας, για τον οποίο φυσικά, μετά και από  την κυνική ομολογία του, που έκανε και τους πιο σκληρούς αξιωματικούς της Ασφάλειας να ανατριχιάσουν,  ευχόμαστε να βρει έναν βασανιστικό θάνατο πριν καν προλάβει να δικαστεί.

Το θέμα είναι ότι σαν και αυτό το ζώο, υπάρχουν άλλα εκατοντάδες χιλιάδες γύρω μας, δίπλα μας. Οι βιασμοί και οι δολοφονίες των Ελληνίδων, παιδιών  και γιαγιάδων είναι στην ημερήσια διάταξη. Προσπαθούν να τα  κρύβουν επιμελώς για να μην ξεσηκωθεί η κοινωνία, αλλά δεν κρύβονται πια... Είναι τόσα πολλά, που ξεπερνούν την ομερτά του σάπιου συστήματος δηλαδή τη συμφωνία των πολιτικών με τις αστυνομικές αρχές και τους ξεπουλημένους καθεστωτικούς δημοσιοκάφρους.

Για το τέλος, αφήσαμε τα κόμματα, τα οποία, ενώ για το twitter της Παπαχρήστου εξάντλησαν όλη τους την ευαισθησία, τώρα  δεν βρήκαν ούτε μισή κουβέντα να πουν για την ιστορία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Αντιθέτως μάλιστα, ο Σύριζα βρήκε μέρα να κάνει ανακοινώσεις υπέρ των ...λαθρομεταναστών που τους μαζεύουν από το κέντρο της Αθήνας!!!

 Κύριοι  της υποτιθέμενης αριστεράς, έχετε τελειώσει....Τα ποσοστά που σας έδωσε ο κόσμος, δεν ήταν γιατί ανέχεται τους λαθρομετανάστες. Σας τα έδωσε με την ελπίδα αντιμνημονιακής πολιτικής, γιατί πεθαίνει λόγω του μνημονίου. Αν εσείς τα χρησιμοποιήσατε, ο μεν Κουβέλης για να  υπηρετήσει καλύτερα το Σαμαρά και το κοινό αφεντικό τους τη  Μέρκελ, εξαθλιώνοντας ακόμα περισσότερο τους Έλληνες και ο Τσίπρας για να υπηρετήσει περισσότερο τις ορδές των αλλοδαπών καθαρμάτων, είστε μακριά νυχτωμένοι ότι θα μείνετε ατιμώρητοι!!!

Τελειώνοντας, θέλουμε να προτείνουμε στους φίλους που διαβάζουν τις σκέψεις μας,  να μποϋκοτάρουμε, όσο μπορούμε, τις επιχειρήσεις που απασχολούν λαθρομετανάστες. Στις λαϊκές, ας μην ψωνίζουμε από τους πάγκους που έχουν αλλοδαπούς, τα σουβλάκια και τις πίτσες άμα τις φέρνει αλλοδαπός ας μην ξαναπαίρνουμε από αυτό το μαγαζί, βενζίνη ας βάζουμε από μέρη που απασχολούν Έλληνες (και υπάρχουν αρκετά), ταβέρνες και εστιατόρια ας προτιμούμε τα οικογενειακά που ξέρουμε ότι τα έχουν Έλληνες. Δεν γίνεται διαφορετικά, αν δεν οργανωθούμε μόνοι μας να τους αποκλείσουμε από την χώρα μας, ας μην περιμένουμε από τους πολιτικούς προκοπή.

Και πάνω απ' όλα, προσοχή στα παιδιά μας γιατί πολλοί, πάρα πολλοί αλλοδαποί που κυκλοφορούν ασύδοτοι στη χώρα μας, δεν  είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό το πρωτόγονο ζώο που κατάστρεψε το κοριτσάκι.
agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου