Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Η βλακεία των Άγγλων δεν έχει όρια. Συνέλαβαν έναν άνθρωπο, επειδή παρακολουθούσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες ....χωρίς να χαμογελάει!!!!!!!!!

Η αιτιολογία ήταν: "Συνελήφθη γιατί δεν έδειχνε να απολαμβάνει αυτό που έβλεπε, έστω με ένα χαμόγελο".

Ο Γουορσφολντ καθηγητής πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, ισχυρίζεται ότι τον έριξαν στο έδαφος και του έβαλαν χειροπέδες την ώρα που περνούσαν από μπροστά του οι ποδηλάτες.

Η σύζυγός του Νικόλ, έμαθε για την συλληψή του ώρες αργότερα, όταν ανησυχησε γιατί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι για τα γενέθλια της 9ρονης κόρης τους.

Αφού του πήραν αποτυπώματα, δείγμα DNA και τον φωτογράφισαν σα να ήταν κατάδικος, τον ανάκριναν ρωτώντας τον επίμονα γιατί δεν έδειχνε να απολαμβάνει τον αγώνα.

Πέντε ώρες κράτησε το μαρτύριό του και μόνο όταν ο ίδιος και αργότερα η γυναίκα του εξήγησαν ότι πάσχει από Πάρκινσον από το 2010 και ένα από τα συμπτώματα είναι η ακαμψία των μυων του προσώπου έπεισαν τους "Σερλοκ Χολμς" της περιοχής...

Το ερώτημα είναι όμως το εξής: Στην Βρετανία αν δεν χαμογελάς, συλλαμβάνεσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου