Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Το πακιστανικό κτήνος της Πάρου, ξαφνικά δηλώνει ότι είναι...ανήλικος!!!

Τον δασκάλεψαν να δηλώσει ανήλικος για να τύχει διαφορετικής μεταχείρισης. Εξάλλου είναι πάγια τακτική των λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται να δηλώνουν ημερομηνία γέννησης που τους καθιστά ''ανήλικους''. Τα ξέρουν καλά τα κόλπα

Με ομόφωνη απόφαση θα προφυλακιστεί στις φυλακές Αυλώνα, όπου κρατούνται άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Πακιστανός θα μεταφερθεί στον Πειραιά με πλοίο που αναχωρεί από το λιμάνι της Σύρου στις 16:30, συνοδευόμενος από πέντε αστυνομικούς και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα βρίσκεται απομονωμένος σε ειδικό χώρο.

Με την άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά θα τον παραλάβει κλούβα του τμήματος Μεταγωγών Πειραιά και θα τον οδηγήσει στο εκεί κτίριο προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στις φυλακές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου