Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Πάρος: Μετά τη ληστεία με τον νεκρό πολίτη, η ΕΛ ΑΣ έστειλε αμέσως ελικόπτερο στο νησί, πριν οι αρχές της Σύρου, το αποδώσουν πάλι σε ....ατύχημα!!!!

Ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας προσγειώνεται αυτή τη στιγμή στη Πάρο (11.15' το πρωί), μετά την ένοπλη ληστεία και την δολοφονία του νεαρού ταξιτζή.
Αυτή τη φορά ευτυχώς οι Αρχές του νησιού και της Σύρου δεν κάνουν λόγο για ατύχημα, όπως στην περίπτωση του βιαστή-κτήνους που τον αντιμετωπίζουν σαν πριγκιπόπουλο ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας Σύρου.
Στην Αθήνα υπάρχει έντονος προβληματισμός και ήδη οι Εσωτερικές Υποθέσεις ξεσκονίζουν πρόσφατους φακέλους που αφορούσαν επίορκους οι οποίοι υπηρετούσαν σε θέσεις κλειδιά. Οι Κυκλάδες βρίσκονται στο έλεος πάσης φύσεως συμμοριών με την εμπλοκή μέρους της κρατικής μηχανής.
Πάντως στη σημερινή ληστεία η Αθήνα κινητοποιήθηκε άμεσα μην αφήνοντας στη Σύρο να πάρει τις γνωστές "πρωτοβουλίες" όπως στη περίπτωση της 15χρονης... 
kourdistoportokali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου