Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η κοινωνία αυτοοργανώνεται! Πολύ σημαντική είδηση: Ο δήμος Νέας Ιωνίας (Αττικής) λέει ΟΧΙ στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ, βοηθώντας όσους δημότες του ΔΕΝ μπορούν ή ΔΕΝ θέλουν να πληρώσουν το άδικο χαράτσι.



Μετά από μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ν.Ιωνίας πριν από λίγες μέρες με θέμα το άδικο χαράτσι της ΔΕΗ, η δημοτική αρχή αποφάσισε να αναλάβει μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ στο θέμα της αντίστασης κατά του χαρατσιού, δίνοντας συμβουλές στους δημότες πώς να πληρώσουν ΜΟΝΟ τα ποσά που αναλογούν στον λογαριασμό του ρεύματος, χωρίς το χαράτσι. Τις συμβουλές θα τις βρείτε εδώ

Επιπλέον, δημιούργησε μια επιτροπή που συγκεντρώνει όλες τις αποδείξεις πληρωμής μέσω ΑΤΜ που θα προσκομίζουν οι δημότες στον Δήμο, ώστε να αντιμετωπίσει πλέον ως επίσημος φορέας και εκπρόσωπος των πολιτών, τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του κράτους ή της ΔΕΗ.

Πολλά μπράβο και μακάρι το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας!!

agiovasilema

(5/11/2011: Μετά από τον Δήμο Νέας Ιωνίας, 3 ακόμα Δήμοι της Αττικής, ανακοινώνουν την άρνησή τους ως προς την πληρωμή του άδικου χαρατσιού και οργανώνονται προκειμένου να προστατεύσουν τους δημότες τους! http://agiovasilema.blogspot.com/2011/11/3.html)

(Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε αρκετές πληροφορίες σχετικά με το χαράτσι. Διαθέστε λίγο χρόνο να διαβάσετε προσεκτικά τις δυνατότητες αντίδρασης και να αποφασίσετε τις κινήσεις σας. Το νέο στοιχείο που έχουμε είναι πως μπλόκαραν την διαδικασία πληρωμής μέσω Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, συνεπώς δεν θα πρέπει να υπολογίζετε σε αυτήν τη λύση. http://agiovasilema.blogspot.com/2011/09/blog-post_6768.html#more)

8 σχόλια:

  1. Καταπλητική πρωτοβουλία του δήμου Ν.Ιωνίας.
    Γνωρίζετε αν αυτό ισχύει και για δημότες άλλων περιοχών? Δηλαδή αν μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία και να πάμε στη Νέα Ιωνία να προσφύγουμε μαζί τους συλλογικά?
    Μ. Μάρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζουμε ότι η κίνηση αυτή γίνεται μόνο για τους δημότες των οποίων τα ακίνητα ανήκουν στον Δήμο Νέας Ιωνίας, αλλά καλύτερα να επικοινωνήσετε ο ίδιος μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ακολουθήσουν αυτό το φωτεινό παράδειγμα και άλλοι δήμαμαρχοι.ΈΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    Υ.Γ.Και ας αφήσουν τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ να γαβγίζει στον Αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ να ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλοι δήμοι και μπράβο στα μπλογκς ρε παιδιά που το κάνετε γνωστό. Αγιοβασιλεμα έχεις σχέση με το δημο Ν. Ιωνίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμεση σχέση δεν έχω, αλλά έχω κάποιους γνωστούς που εργάζονται στο Δήμο και με ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία επειδή ξέρουν ότι προσπαθώ να συγκεντρώσω όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ για το απάνθρωπο χαράτσι και τις δυνατότητες άρνησης πληρωμής του.

    Αν με ρωτάς για επιπλέον πληροφορίες, δεν γνωρίζω περισσότερα από αυτά που έγραψα, αλλά πιστεύω ότι άμα τους τηλεφωνήσεις θα σε εξυπηρετήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μένω Νέα Ιωνία πλήρωσα το ρεύμα(αχαράτσωτο) χτες και δηλώνω ότι παρόλο που δεν ψήφισα Γκότση, είναι μάγκας. Τέλος.

    Λ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. File agiovasilema, bghke hmeromhnia ekdikashs twn prosfygwn enantion ths DEH sto symboulio ths epikrateias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι να αναλάβουν την ίδια πρωτοβουλία και όλοι οι Δήμοι, τουλάχιστον αυτοί που δεν είναι τσιράκια της κυβέρνησης και των εξαπτέρυγων. Φυσικά από το λαθρο-καμίνι μην περιμένετε τέτοια κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή