Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ένας μοιραίος Πρωθυπουργός που σύρει την Ελλάδα στην καταστροφή και επιτρέπει στα ξένα αρπακτικά να μας ορίζουν ακόμα και...το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος.

Ένας μοιραίος Πρωθυπουργός …

Η απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδας.
Ένας (οργισμένος) Σαρκοζί και μία  (συγκρατημένη) Μέρκελ του υπαγόρευσαν στις Κάννες το ερώτημα του δημοψηφίσματος που είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από ότι μας είχε πεί και μάλιστα χθες ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης διέψευδε ότι θα ήταν αυτό που του ΟΡΙΣΑΝ .
Ένας μοιραίος Πρωθυπουργός που στη Δύση της καριέρας του, για το προσωπικό του γόητρο, διάλεξε να παίξει το μέλλον ενός έθνους στα ζάρια,  διάλεξε να παίξει ολόκληρη την  νομισματική ένωση κορώνα γράμματα και κέρδισε μόνο εξευτελισμό και οργή από όσους τον στήριξαν δύο χρόνια τώρα.
Και αν ο εξευτελισμός περιοριζόταν σε προσωπικό επίπεδο διόλου δεν θα μας ενοχλούσε , πλέον όμως χλευάζεται η χώρα και οι Έλληνες σαν ΣΥΝΟΛΟ…
Κάποιοι που ακόμα  εθελοτυφλούν , υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές μας , χθες όμως αν δεν το καταλάβατε , όχι μόνο μας είπαν πότε θα κάνουμε το δημοψήφισμα, αλλά μας έδωσαν και τις ερωτήσεις.
Η Ευθύνη για το μέλλον του τόπου ΔΕΝ μπορεί να βρίσκεται άλλο στα χέρια του.
Δεν μπορεί να παίζει το μέλλον των επόμενων γενεών στα ζάρια.
Η Ευθύνη για το μέλλον βρίσκεται στα χέρια των (απελπισμένων) βουλευτών του που σήμερα το πρωί νιώθουν ανατριχίλες στην σπονδυλική τους στήλη.
Οι στιγμές είναι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ.
Οι 152 βουλευτές που του απέμειναν θα πρέπει να πάρουν μία απόφαση.
Είτε θα πράξουν το Εθνικό συμφέρον είτε το κομματικό συμφέρον.
Δύσκολη η απόφαση ;;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…
Πηγή : Antilogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου