Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Μια σοβαρή είδηση που μας ....συγκλόνισε πρωί πρωί. Ο Βενιζέλος έχει το εντεράκι του και νοσηλεύεται σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ κλινική για προληπτικούς λόγους.

Μα και αυτό το παιδί να μην ακούει κανέναν....Οι διαιτολόγοι το έχουν πει καθαρά: Όταν κολατσίζουμε τη γελάδα, στην ουρά σταματάμε. Δεν επιτρέπεται να φάμε και την ουρά γιατί προκαλούνται αέρια.

Δεν πρόσεξε ο Beni και τώρα βρίσκεται για προληπτικούς λόγους στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ κλινική, για να του κάνουν προληπτικό έλεγχο.

Ο λαός που πεθαίνει της πείνας όμως, οι άνθρωποι που τρώνε τα σκουπίδια, δεν αποτέλεσε πρωτοσέλιδο για τα πουλημένα ΜΜΕ. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι το παχύ έντερο του Βουβουζέλου που γέμισε πολύ και δεν άδειασε εγκαίρως.

Αυτή είναι κατάλληλη δημοσιογραφία για το σύστημα ...αερίων που μας κυβερνά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου