Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Χουντοψήφισμα

Δημοψήφισμα προανήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου για τη νέα δανειακή σύμβαση. Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι η χούντα των συνταγματαρχών έκανε δυο δημοψηφίσματα και ο ελληνικός λαός είχε την ευκαιρία να δείξει τη μεγάλη αγάπη του στον Γεώργιο Παπαδόπουλο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου πρόσθεσε ότι το μεγάλο λάθος της χούντας του Γεωργίου Παπαδόπουλου ήταν πως δεν έκανε και τρίτο δημοψήφισμα και τόνισε πως δεν θα επαναλάβει το λάθος του συναδέλφου του.
Στην ομιλία του, ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε πως ήρθε η ώρα να αναλάβουν επιτέλους και οι Έλληνες πολίτες τις ευθύνες τους – κουράστηκε να καθαρίζει επί δυο χρόνια μόνος του για όλους μας.
Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε τις εκλογές γιατί θα οδηγούσαν σε διχόνοια, ενώ είναι βέβαιο πως το δημοψήφισμα θα ενώσει όλους τους Έλληνες σαν μια γροθιά• θα περπατάμε αγκαλιασμένοι στους δρόμους με τους Βαρδινογιάννηδες
...
και τον Μπόμπολα – σαν αδέρφια.
Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε πως, αν πάει καλά το δημοψήφισμα, θα κάνει κι άλλα δημοψηφίσματα και θα καταργήσει τις εκλογές που το μόνο που καταφέρνουν είναι να διχάζουν τους Έλληνες και να τους χωρίζουν σε διαφορετικά στρατόπεδα.
Αν –ο μη γένοιτο- οι Έλληνες δεν ψηφίσουν στο δημοψήφισμα αυτό που θέλει η χούντα του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε σαφές πως θα σεβαστεί την απόφαση του λαού και θα πολεμήσει για να οδηγήσει την Ελλάδα στον σοσιαλισμό – θα κλείσει τα σύνορα και θα κάνει την Ελλάδα Κούβα.
Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στις αρχές του Ιανουαρίου, ώστε να παραταθεί το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων και να εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.
Το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος δεν είναι ακόμα γνωστό αλλά –σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του πρωθυπουργού- το ερώτημα που θα τεθεί στους Έλληνες είναι «Θέλετε να ζήσετε ή να πεθάνετε;».
Επειδή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο –χωρίς να φάνε το ξύλο της χρονιάς τους-, την καμπάνια για το δημοψήφισμα θα αναλάβουν το Mega και ο ΣΚΑΪ. Το Mega θα αναλάβει να μας πείσει γιατί πρέπει να ψηφίσουμε «Ναι» και ο ΣΚΑΪ γιατί δεν πρέπει να ψηφίσουμε «Όχι».
Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και –για να μην υπάρξουν παρατράγουδα- οι υποστηρικτές του «Ναι» και οι υποστηρικτές του «Όχι» θα ψηφίζουν σε ξεχωριστά παραβάν.
Έξω από τα παραβάν του «Όχι» θα υπάρχει μια διμοιρία των ΜΑΤ, ώστε να μη χάνουν οι ψηφοφόροι τον δρόμο τους.
Η είδηση πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα έγινε δεκτή με βροχή από αρνητικά δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο και χάλασε την καλή εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου