Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σόϊμπλε. Η Ελλάδα θα παραδώσει προσωρινά ένα μέρος της Κυριαρχίας της!!!

Ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόϊμπλε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό SPIEGEL, η οποία δημοσιεύεται σήμερα και σε ερώτηση για το εάν και άλλες χώρες θα μπορούσαν να μπουν στον πειρασμό να επιλύσουν τα προβλήματά τους, επίσης με ένα κούρεμα του χρέους τους, ο κ. Σόιμπλε απάντησε με σαφήνεια, ώστε να γίνει κατανοητό ακόμα και στους πλέον δύσπιστους, για το τι ακριβώς μας περιμένει:
«Οι πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένων της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, κατέστησαν για άλλη μια φορά σαφές ότι: η περίπτωση της Ελλάδας είναι μοναδική, μια ξεχωριστή περίπτωση που έχρηζε ειδικής λύσης… Σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια, η Ελλάδα θα λάβει σκληρά μέτρα και θα πρέπει να αποδεχθεί μια πολύ πιο στενή εποπτεία. …θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα παραδώσει προσωρινά ένα μέρος της κυριαρχίας της. Δεν πιστεύω ότι άλλη χώρα θα ήθελε να υποστεί αυτά τα σκληρά μέτρα, εκτός κι αν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».
Μήπως υπάρχει άραγε ακόμα απορία για το εάν η εποπτεία… στην Ελλάδα θα συνιστά παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας;
Αυτά, για τους κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο, οι οποίοι δεν προτίθενται να φέρουν το νέο μνημόνιο στη Βουλή με την πλειοψηφία των 180 βουλευτών κατά το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος και μας παραμυθιάζουν πολιτικά, ισχυριζόμενοι ότι δεν πρόκειται για εποπτεία, αλλά για μια απλή τεχνική βοήθεια.
Αν μας αρέσει να φάμε το παραμύθι, των Παπανδρέου – Βενιζέλου και την παράβαση του Συντάγματος,  τότε καλή μας χώνεψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου