Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Χαράτσι ΔΕΗ.

Έχουμε κάποια ενημέρωση από φίλους, ότι από Δευτέρα θα πουν ΟΧΙ  στο χαράτσι και δύο δήμοι εκτός Αττικής. Δεν θα πούμε λεπτομέρειες από τώρα γιατί δεν είναι επίσημο, αλλά το σημαντικό είναι πως η κοινωνία που βράζει γεμάτη οργή, οργανώνεται αθόρυβα, ουσιαστικά και με ψυχή. Κάτι είναι και αυτό μπροστά στην εθνική τραγωδία που βιώνουμε.

Μόλις έχουμε νέα επί του θέματος, θα τα προσθέσουμε στο ναζιστοζόμπι δεξιά, με όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες που υπάρχουν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου