Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Προηγουμένως, ο κ. Vilders είχε εξαγγείλει, μέσω του διαδικτύου, ότι επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Χάγη και να επιδώσει επιστολή

Προσβλητική κίνηση εναντίον της Ελλάδας και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, απαξιώνοντας την προσπάθεια που καταβάλλει ο ελληνικός λαός για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης, χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη τη σημερινή πρωτοβουλία Ολλανδού εθνικιστική πολιτικού, ο οποίος, επιδεικνύοντας ένα παλιό χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών, ζήτησε να βγει η Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη αρνήθηκε να κάνει δεκτό τον ηγέτη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Ολλανδίας «PVV», G. Vilders, εκείνος προσπάθησε σήμερα να προσελκύσει το ενδιαφέρον της ολλανδικής κοινής γνώμης, προκαλώντας την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο κ. Vilders μετέβη μπροστά από την πρεσβεία και, με φόντο ένα μεγεθυμένο παλιό χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών, διάβασε την επιστολή του ενώπιον των ολλανδικών ΜΜΕ που είχαν κληθεί από τον ίδιο να καλύψουν το γεγονός.


Προηγουμένως, ο κ. Vilders είχε εξαγγείλει, μέσω του διαδικτύου, ότι επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Χάγη και να επιδώσει επιστολή, με την οποία θα ζητούσε να εγκαταλείψει η Ελλάδα τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή.

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Χάγη, έχοντας ενημερωθεί εγκαίρως για τις προθέσεις του Vilders, εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ολλανδικά ΜΜΕ, με την οποία τόνιζε ότι ο κ. Vilders δεν επρόκειτο να γίνει δεκτός, διότι η ενέργειά του είναι προσβλητική και εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Παράλληλα, τόνιζε ότι δεν συνάδει με τις φιλικές σχέσεις των δύο λαών και τη μακρόχρονη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ότι απαξιώνει τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι Έλληνες.

(agiovasilema: Ο τρόπος και ο λόγος που το ζήτησε αυτό ήταν μόνο και μόνο για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα από την επίθεση εναντίον μας. Εμείς θα πούμε απλά στον Ολλανδό αρχιμακάκα, που ακολουθεί το χυδαίο τριπάκι των Γερμανών φούστηδων, να μας αφήσει εμάς στην ησυχία μας και να κοιτάξει τα χάλια της δικής του χώρας που είναι γεμάτη με  κόμματα παιδόφιλων και με παιδάκια που τα εκδίδουν οι συμπατριώτες του ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ- Ολλανδοί για να πληρώσουν τα νοίκια τους και τα δάνειά τους. Όλα αυτά τα χαμένα κορμιά έχουν πιάσει στο στόμα τους την δική μας πατρίδα και παίρνουν μέρος στον ομαδικό βιασμό της χώρας και του λαού μας, ακριβώς γιατί αυτή είναι η ποιότητά τους.)

2 σχόλια:

  1. Και γιατί δυστυχώς η μοίρα τα'φερε έτσι ώστε να έχουμε έναν άχρηστο, ανίκανο,άκρως ενδοτικο-προσκυνημένο και εντελώς πανίβλακα πρωθυπουργό,που με τις ενέργειες του επέτρεψε να μας συμπεριφέρονται όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι κατά αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά...Απλά, όσο τον αποκαλούμε βλάκα, του δίνουμε άλλοθι για όλα αυτά που κάνει. Δεν είναι μόνο βλάκας, αλλά πάνω από όλα επικίνδυνος. Μια χαρά φέρνει σε πέρας την αποστολή που του έχουν αναθέσει και δεν είναι παρά το ξεπούλημα της χώρας. Σε ελάχιστο χρόνο μας διέλυσε, μας βούλιαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή