Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Μαγνητοσκοπημένο το διάγγελμα Παπανδρέου – Δεν έχει το θάρρος να κοιτάξει στα μάτια τον λαό

Η ώρα ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!
Πάνω από δυο ώρες έχουν περάσει από το προγραμματισμένο διάγγελμα του πρωθυπουργού που είχε οριστεί για τις 2 το μεσημέρι.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες αυτή την ώρα και εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να μεταφέρουμε τις όποιες φήμες ή εκδοχές.
Το γεγονός πάντως, ότι οι τεχνικοί της τηλεόρασης απεργούν σήμερα, μάλλον έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. Πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι θα είναι μαγνητοσκοπημένο κι η καθυστέρηση οφείλεται στα ..γυρίσματα!
Ούτε το θάρρος να σταθεί μπροστά στον λαό δεν έχει πλέον ο Γ. Παπανδρέου! economikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου