Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Οι Γερμανοί απαιτούν: ''Καταρχήν υποθηκεύστε την ελληνική δημόσια περιουσία''

Η γερμανική έκδοση των Financial Times υποστηρίζει πως αυτό είναι το αντάλλαγμα που ζητάει η Ε.Ε για να προχωρήσει στο νέο πακέτο-σωσίβιο για την ελληνική οικονομία.

 
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Financial Times Deutschland η ευρωζώνη απαιτεί παραπάνω εγγυήσεις από την Ελλάδα.

Όπως εκμυστηρεύονται στην εφημερίδα ανώτατοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι , η νέα συμφωνία δεν πρόκειται ποτέ να πάρει ''σάρκα και οστά'' εαν προηγουμένως η Ελλάδα δεν υποσχεθεί την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας της.
 
Ο κυριότερος λόγος πίσω από αυτή την πρωτάκουστη απαίτηση είναι να ικανοποιηθούν χώρες της Βόρειας Ευρώπης, όπως η Φινλανδία.
=================================================================
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ: ΤΑ E-COLI ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΑ  ΨΟΦΙΜΙΑ ΠΟΥ ΟΡΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου