Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος: O υπουργός που αρέσκεται να συκοφαντεί με θράσος και ψεύδη το λαό της χώρας του!!!


Δείτε έναν υπουργό (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης) να συκοφαντεί διεθνώς -πριν μια βδομάδα - με θράσος και ψεύδη, το λαό της χώρας του!
 
Την Τρίτη 24 Μαϊου2011 διεξήχθη στο πανεπιστήμιο της Γενεύης συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τα 30 χρόνια της Ελλάδος στην ΕΕ.
Στη εκδήλωση αυτή συμμετείχαν: ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο....

καθηγ. Λουκάς Τσούκαλης (πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ), ο καθ. Dusan Sidjanski (ειδικός σύμβουλος του José Baroso).

Το παρόν απόσπασμα είναι από την δευτερολογία του Θ. Πάγκαλου μετά από την υποβολή κάποιων ερωτήσεων από το κοινό. http://kanena2010.blogspot.com/2011/06/blog-post_8756.html
 
(agiovasilema: Και επειδή κουράστηκε ο ευαίσθητος και λεπτός αυτός άνθρωπος μετά από τόσο αγώνα συκοφάντησης του λαού, πήρε τη γυναικούλα του και πήγαν (με τα λεφτά μας εννοείται) ένα χλιδάτο τριήμερο στην Βενετία. Υποθέτουμε ότι το έκανε για να γεμίσει μπαταρίες, ώστε να μπορεί μας βρίζει καλύτερα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου