Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα

Στον χώρο του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα θα επιχειρηθεί μία ακόμη, πιθανώς ύστατη προσπάθεια ψύξης των αντιδραστήρων 3 και 4 από αέρος με ελικόπτερα. Αρμόδιοι διεθνείς φορείς έχουν, όμως, καταλήξει στο συμπέρασμα πώς έχει αποτύχει η πολυήμερη επιχείρηση ψύξης με διάφορα μέσα των αντιδραστήρων και πως η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Η ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας εξέδωσε ανακοινωθέν, επισημαίνοντας πώς «η κατάσταση βαίνει επιδεινούμενη».

Στις φωτογραφίες, η σημερινή εικόνα των αντιδραστήρων 3 και 4 και το ιαπωνέζικο ελικόπτερο που επιχειρεί από το πρωί να κάνει ρίψεις  θαλασσινού νερού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου