Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους απ' άκρη σ' άκρη της χώρας.

Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, μια περιοχή που έχει γίνει αμέτρητες φορές στόχος αδίστακτων ληστών και διαρρηκτών, με αποτέλεσμα να κάνουν περιπολίες για να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. Μάλιστα, το μικρό αυτό χωριό θα μείνει αξέχαστο σε έναν επίδοξο κακοποιό ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια εξαγριωμένων χωρικών.

Οι ύποπτες κινήσεις τεσσάρων αγνώστων που επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα έξω από ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι έλειπαν στην Αθήνα έκαναν έναν κάτοικο της περιοχής να σταματήσει το φορτηγό του και να τους ρωτήσει τι έψαχναν. Οι θρασύτατοι δράστες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τον απείλησαν με ξυλοδαρμό και σπάσιμο του αυτοκινήτου του αν... δεν έφευγε σύντομα. Αμέσως μετά, όμως, «κατάπιαν» τη γλώσσα τους, αφού ο οδηγός κατέβασε από την καρότσα δέκα Πακιστανούς που εργάζονται για λογαριασμό του και οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον των αγνώστων! Οι τρεις που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο πανικοβλήθηκαν και αμέσως πάτησαν γκάζι και έγιναν καπνός εγκαταλείποντας σύξυλο τον τέταρτο της ομάδας.

Αυτός ήταν που πλήρωσε τη νύφη και για λογαριασμό των συνεργών του, αφού οι αλλοδαποί όρμησαν πάνω του και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο! Κατόπιν τον έβαλαν στο φορτηγό και τον μετέφεραν δεμένο χειροπόδαρα με σχοινί στην πλατεία του χωριού, όπου τον έδεσαν στον κορμό ενός δέντρου μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία. Τα λεπτά μέχρι να φτάσει η αστυνομία φάνηκαν σαν αιώνες στον επίδοξο κλέφτη, ο οποίος πέρασε αξέχαστες στιγμές στα χέρια των κατοίκων αυτή τη φορά!

Την ίδια στιγμή, στη Νέα Ιωνία Βόλου πολίτες που έγιναν μάρτυρες της αρπαγής ενός πορτοφολιού από την τσέπη μιας ηλικιωμένης γυναίκας ανέλαβαν επίσης ρόλο αστυνομικού. Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι, όταν ένας 31χρονος και ένας 29χρονος άρπαξαν από την αριστερή τσέπη του παλτού της γυναίκας το πορτοφόλι της που περιείχε 40 ευρώ. Εκείνη έντρομη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα αυτόπτες μάρτυρες να κυνηγήσουν τους δράστες και να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί.

Μάλιστα, έδωσαν στοιχεία και για τον συνεργό του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί κι εκείνος λίγη ώρα μετά.
http://www.eglimatikotita.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου