Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη....Μόνο για ψαγμένους αναγνώστες!Το παραπάνω απόσπασμα είναι από την αμερικάνικη ταινία Knowing με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.
Η ταινία αυτή είναι αρκετά γνωστή και σαν υπόθεση είχε έναν άνθρωπο ο οποίος μπόρεσε να βρει τις ημερομηνίες των μεγάλων καταστροφών που θα συνέβαιναν στο μέλλον στον πλανήτη μας.Το απόσπασμα δείχνει τον ηθοποιό να κάθεται στο σαλόνι του και να βλέπει στις....
ειδήσεις ένα γεγονός για μια έκρηξη στο Κόλπο του Μεξικού! Η ταινία γυρίστηκε και κυκλοφόρησε ΠΡΙΝ γίνει η τεράστια καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού με την διαρροή πετρελαίου!

Εμείς όμως βρήκαμε κάτι ακόμα ποιο ενδιαφέρον! Ο ηθοποιός κοιτάει το ρολόι του το οποίο αλλάζει από της 11.59 σε 12.00 . Θα παρατηρήσετε πως όταν το ρολόι αλλάζει σε 12.00 κάτω δεξιά γράφει JAPAN.
Έπειτα ο ηθοποιός κοιτάει ένα χαρτί όπου έχει σημειωμένες τις ημερομηνίες των καταστροφών. Θα δείτε πως κοιτάει συγκεκριμένα τον αριθμό 81. Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι ο Κωδικός Χώρας της Ιαπωνίας! Επίσης πάνω από τον αριθμό 81 θα δείτε έναν άλλο αριθμό. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ!

Τα μεσάνυχτα είναι μια ώρα σημαδιακή. Σημαίνουν το τέλος ενός κύκλου. Μήπως με αυτό ήθελαν να μας πουν κάτι; Πως ένας κύκλος έφτανε στην ώρα του και μια καταστροφή θα ξεκινούσε;

Ίσως να είναι όλα συμπτώσεις... Το μόνο πράγμα που ατράνταχτα πιστεύουμε  είναι πως ακόμα και ένας κόκκος άμμου έχει σημασία σε ταινίες και διαφημίσεις. Θυμηθείτε την διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που πίσω στο βάθος είχε την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ. το σήμα της εταιρίας στο 21.00-22.00 σας θυμίζει κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου