Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Στο χέρι μας το αν κάθε μια ταμειακή θα γίνει Κερατέα! Όχι δεν πουλάμε! Δημοψήφισμα εδώ και τώρα!

Όλοι καταλάβαμε ότι υπήρξε σχέδιο. Μια χρεοκοπημένη χώρα για να έχει ψωμί τυρι και μίζες χρειάζεται να πάει στο ΔΝΤ και να ανοίξουν οι μπίζνες και το λεγόμενο «Παράθυρο της ευκαιρίας».  Οπότε η Ελλάδα  της Siemens και της απόλυτης βουλευτικής ασυλίας  χρεοκόπησε.

Μετά οργανώθηκε  στο ποδάρι ένα αποτυχημένο από την πρώτη στιγμή  μνημόνιο- σχέδιο εξυγίανσης-  και  δόθηκαν κάποια χρήματα ώστε να καταστεί η κατάσταση μερικώς ελεγχόμενη.
Το πολιτικό προσωπικό όρισε ...
την τιμή και πουλησε την ανοχή, την σιωπή, την Βουλή και την Ελλάδα στα 110 δις τελική τιμή.
Λίγους μήνες μετά είσαι μπροστά στο αναμενόμενο  αδιέξοδο. Αναγκάζεσαι να πουλήσεις κοψοχρονιά και να λες ευχαριστώ που σε σώζουν.
Το παράθυρο της ευκαιρίας όμως τώρα ανοίγει. Οι ψήφοι των βουλευτών  είναι πλέον χρυσάφι για τους “επενδυτές”. Ευκαρίες ζωής.  Οι  αγορές  απο την άλλη  δεν....
 θέλουν να επενδύσουν θέλουν απλά τις  ταμειακές  μηχανές. Εκεί που μαζεύεται το χρήμα…
Στο χέρι μας  το αν κάθε μια ταμειακή θα γίνει Κερατέα. Αν θέλουν ας κάνουν δημοψήφισμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου